Η "μηχανή των γκολ" που από τα ελληνικά πρωτασέλιδα έφτασε στη λίστα κορυφαίας ομάδας

Ο Τεν Χαχ ψάχνει επιθετικό και από τη στιγμή που το μπάτζετ είναι περιορισμένο κοιτάζει και τις έξυπνες λύσεις ο Ολλανδός.

Porto's Mehdi Taremi celebrates after scoring during the Champions League Group B soccer match between Bayer Leverkusen and FC Porto at the BayArena in Leverkusen, Germany, Wednesday, Oct. 12, 2022. (AP Photo/Martin Meissner)
Ο Μεχντί Ταρεμί AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Καίει το θέμα του φορ την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά τα χρήματα που είναι διαθέσιμα για να καλυφθούν τα κενά στο ρόστερ δεν είναι απεριόριστα και με τα οικονομικά δεδομένα της αγοράς να έχουν ξεφύγει ο Έρικ Τεν Χαχ ψάχνει και τις έξυπνες λύσεις.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα μία τέτοια μπορεί να είναι αυτή του Μεχντί Ταρέμι της Πόρτο ο οποίος το 2024 μένει ελεύθερος. Ο 31χρονος Ιρανός είναι εξαίρετος γκολεαδόρ και τη σεζόν 22/23 την ολοκλήρωσε με 31 γκολ και 14 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις που αγωνίστηκε με τη φανέλα των Δράκων.

Ο Ταρεμί μετακόμισε στην Ευρώπη για λογαριασμό της Ρίο Άβε μόλις το 2019 από την Αλ Γκαράφα κι ένα χρόνο αργότερα τον αγόρασε η ομάδα του Κονσεϊσάο με μόλις 4,7 εκατ. ευρώ. Βέβαια, η περίπτωση αυτή έχει και ελληνικό ενδιαφέρον (σ.σ. διαβάστε ολόκληρο το ρεπορτάζ).

Το 2017 ο Ταρεμί είχε παίξει "δυνατά" στα ελληνικά Μέσα ως στόχος του Ολυμπιακού, της ΑΕΚ, του ΠΑΟΚ αλλά και του Πανιωνίου. Τότε, ο διεθνής φορ αγωνιζόταν στην Περσέπολις και ήταν μια περίοδος που η ελληνική αγορά είχε ανοίξει για μεγάλα ονόματα του ιρανικού ποδοσφαίρου.

Διαβάστε περισσότερα

Γιουνάιτεντ, μεταγραφές: Αυτό είναι το αδιανόητο αίτημα προς τον free agent Ντε Χέα

Γιουνάιτεντ, μεταγραφές: Αυτόν τον τερματοφύλακα θέλει και έβαλε στην αναμονή τον Ντε Χέα

Πήγε στην Παρί για τη δεύτερη μεγάλη ευκαιρία, δεν τα κατάφερε και τον περιμένει ο Μουρίνιο

News 24/7

24MEDIA NETWORK