Η Μπενφίκα φέρνει νέο ταλέντο από την Λατινική Αμερική με τακτική Έντσο

Μόνο τα τυπικά απομένουν για να ολοκληρωθεί η συμφωνία της Μπενφίκα με την Βελέζ για την απόκτηση του Τζιανλούκα Πρεστιάνι. Διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης η ομάδα από την Αργεντινή.

Enzo Fernandez of Argentina's River Plate kicks the ball during a Copa Libertadores soccer match against Chile's Colo Colo at Monumental stadium in Santiago, Chile, Wednesday, April 27, 2022. (AP Photo/Esteban Felix)
Ο Έντσο Φερνάντες AP PHOTO/ESTEBAN FELIX

Γνωστή για τα ταλέντα που ψαρεύει και αναδεικνύει από τις χώρες της Λατινικής Αμερικής είναι η Μπενφίκα και από ότι φαίνεται συνεχίζει ακάθεκτη να εφαρμόζει αυτή την επιτυχημένη συνταγή.

Αυτή τη φορά, σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ανάρτησή του ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι "Αετοί της Λισαβόνας" ήρθαν σε συμφωνία με την Βελέζ για την απόκτηση του 17χρονου επιθετικού, Τζιανλούκα Πρεστιάνι αντί ενός ποσού που μαζί με τα μπόνους θα φτάσει τα 10.000.000 ευρώ.

Μάλιστα, η Μπενφικά αναμένεται να εφαρμόσει και στην περίπτωση του 17χρονου την τακτική Έντσο Φερνάντες, καθώς θα αφήσει στην ομάδα από την Αργεντινή ένα ποσοστό μεταπώλησης της τάξεως του 15%, ανάλογο δηλαδή με εκείνο που εφάρμοσε και στο deal με την Ρίβερ Πλέιτ με τον χαφ της Τσέλσι.

Ο Πρεστιάνι παρά τα 17 του χρόνια αποτελεί βασικό και αναντικατάστο μέλος της Βελέζ καθώς έχει λάβει μέρος σε 33 αναμετρήσεις της ομάδας, με 3 γκολ στο ενεργητικό του.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Το μεγάλο αστέρι του MLS είναι από την Αργεντινή και ζήτησε τη μεταγραφή του στην Ευρώπη

Η Νάπολι κινδυνεύει να χάσει κι άλλο αστέρι της και η Ίντερ καιροφυλαχτεί

Ο Σάντσο απάντησε έμμεσα στα "χουνέρια" του Τεν Χαχ και πλέον έχει και συμμάχους

News 24/7

24MEDIA NETWORK