Το μεγάλο αστέρι του MLS είναι από την Αργεντινή και ζήτησε τη μεταγραφή του στην Ευρώπη

Την επιθυμία του να μετακομίσει σε κάποιο κορυφαίο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο εξέφρασε σε δηλώσεις του ο Τιάγκο Αλμάντα.

Το μεγάλο αστέρι του MLS είναι από την Αργεντινή και ζήτησε τη μεταγραφή του στην Ευρώπη
Ο Τιαγκο Αλμάντα με τον Λιονέλ Μέσι AP

Εξαιρετική είναι η παρουσία του Τιάγκο Αλμάντα στο πρωτάθλημα του MLS με τη φανέλα της Ατλάντα Γιουνάιτεντ, με τον ίδιο πλέον να αναφέρει πως είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα της καριέρας του.

Συγκεκριμένα, ο Αλμάντα ξεκαθάρισε σε δηλώσεις του στο ESPN της Αργεντινής πως έφτασε η ώρα να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του και να αποχωρήσει με προορισμό κάποιο από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα αν είναι δυνατόν και στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

"...Θέλω να πάω στην Ευρώπη τώρα. Ναι, η μεταγραφική περίοδος πλησιάζει και θέλω να πάω τώρα. Μου αρέσουν όλα τα πρωταθλήματα. Αν είχα να επιλέξω θα πήγαινα είτε στην Premier League είτε στη La Liga, αλλά μου αρέσουν όλα τα κορυφαία πρωταθλήματα ..."

Θυμίζουμε πως ο 22χρονος Αργεντίνος αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις πίσω από τον επιθετικό και τη φετινή σεζόν στο MLS έχει 13 γκολ και 16 ασίστ σε 35 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ έγινε κάτοικος της Ατλάντα Γιουνάιτεντ τον χειμώνα του 2022 αντί του ποσού των 14.500.000 ευρώ.

Πάντως, προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια ομάδα που να έχει εκφράσει επίσημο ενδιαφέρον για την απόκτηση του παίκτη, με την Ατλάντα να μην είναι εύκολη αντίπαλος και να αναμένεται να ζητήσει ένα ποσό κοντά στα 30.000.000 ευρώ για την πώλησή του.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ο Σάντσο απάντησε έμμεσα στα χουνέρια του Τεν Χαχ και πλέον έχει και συμμάχους

Λουίς Σουάρες: Αυτή είναι η πρόταση της Ίντερ Μαϊάμι στον Ουρουγουανό για να πετύχει το reunion με τον Μέσι

Η Νάπολι κινδυνεύει να χάσει κι άλλο αστέρι της και η Ίντερ καιροφυλαχτεί

News 24/7

24MEDIA NETWORK