Η μπηχτή του Πεπ με αφορμή τον Χάλαντ είχε ξεκάθαρο στόχο την Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα απάντησε όταν ρωτήθηκε για τα ισπανικά Μέσα που παρουσιάζουν τον Έρλινγκ Χάλαντ ως δυσαραστημένο στην πόλη του Μάντσεστερ.

Manchester City's Erling Haaland stands on the touchline with Manchester City's head coach Pep Guardiola during the group G Champions League soccer match between Sevilla and Manchester City in Seville, Spain, Tuesday, Sept. 6, 2022. (AP Photo/Jose Breton)
Ο Χάλαντ είχε βρεθεί κοντά στην Νάπολι AP PHOTO/JOSE BRETON

Παρέα με τον Κιλιάν Εμπαπέ έχει συνδεθεί με την Ρεάλ Μαδρίτης και ο Έρλινγκ Χάλαντ. Έχει περάσει στην ατμόσφαιρα πως εάν οι Μαδριλένοι δεν μπορέσουν να πάρουν τον Γάλλο τότε θα βάλουν στο φουλ τις μηχανές για να κάνουν δικό τους τον Νορβηγό σούπερ σταρ της Μάντσεστερ Σίτι.

Πρόσφατα, μάλιστα, είδαν το φως κάποια δημοσιεύματα στην Ισπανία τα οποία υποστήριξαν πως ο Χάλαντ δεν είναι ευχαριστημένος στο Μάντσεστερ, καθώς δεν του αρέσει η ζωή εκεί και το κλίμα. Για τα παραπάνω ρωτήθηκε ο Πεπ Γκουαρντιόλα και τα σχολίασε με ξεκάθαρη μομφή προς την Ρεάλ:

"Δεν αισθανόμαστε πως ο Έρλινγκ είναι δυσαρεστημένος. Μάλλον τα Μέσα στην Ισπανία, ειδικά στην Μαδρίτη, έχουν περισσότερες πληροφορίες από εμάς".

Θυμίζουμε πως στην υπόθεση Χάλαντ υπάρχει ένα αναπάντητο ερώτημα: Υπάρχει ή όχι ειδική ρήτρα που κάνει την αποχώρησή του από την Σίτι με προορισμό την Ρεάλ εύκολη; Οι Μαδριλένοι, πάντως, δεδομένα ψάχνουν επιθετικό ενόψει της νέας σεζόν και ο Νορβηγός σαφώς και συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να είναι στη λίστα των υποψηφίων.

Διαβάστε περισσότερα

Οι πιο αμφιλεγόμενες μεταγραφές στην ιστορία της F1

Ανεπανάληπτο μεταγραφικό φιάσκο η Μπαρτσελόνα, έχασε παίκτη από την Τότεναμ

Φήμη: Οι Λέικερς δίνουν τον ΛεΜπρόν Τζέιμς

News 24/7

24MEDIA NETWORK