Η Νάπολι δεν αναπροσαρμόζει το συμβόλαιο του Κβαρατσχέλια, ο κίνδυνος που παραμονεύει

Καμία συζήτηση δεν φέρεται να υπάρχει στο τραπέζι για αναπροσαρμογή του συμβολαίου του Κβίτσα Κβαρατσχέλια σύμφωνα με επίσημη τοποθέτηση της Νάπολι.

Napoli's Khvicha Kvaratskhelia reacts during a Serie A soccer match between Lazio and Napoli at Rome's Olympic Stadium, Saturday, Sept. 3, 2022. (AP Photo/Andrew Medichini)
Ο Κβίτσα Κβαρατσχέλια με τη φανέλα της Νάπολι AP

Ιδιαίτερα ηχηρή ήταν η πρώτη χρονιά του Κβίτσα Κβαρατσχέλια με τη φανέλα της Νάπολι, με τον ποδοσφαιριστή μάλιστα να εκτοξεύει τη χρηματιστηριακή του αξία και να απασχολεί κορυφαία ευρωπαϊκά κλαμπ.

Το προηγούμενο διάστημα αρκετά δημοσιεύματα ήθελαν την ιταλική ομάδα να αναμένεται να καθίσει άμεσα στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τον παίκτη και να συζητήσουν αναπροσαρμογή του τωρινού συμβολαίου του.

Η Νάπολι, με επίσημη τοποθέτησή της, διέψευσε τα εν λόγω σενάρια λέγοντας χαρακτηριστικά πως ο ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο για άλλα τέσσερα χρόνια και δεν υπάρχει σε εξέλιξη κάποια συζήτηση.

"Κανείς από τον σύλλογο δεν συζήτησε ποτέ για νέο συμβόλαιο με τον Κβαρατσχέλια. Το τωρινό του συμβόλαιο έχει ισχύ για άλλα τέσσερα χρόνια. Δεν υπάρχουν κάποιες συζητήσεις σε εξέλιξη."

Θυμίζουμε πως ο Γεωργιανός ποδοσφαιριστής λαμβάνει ετησίως ένα ποσό κοντά στα 3 εκατομμυρία ευρώ, κάτι που έχει ανοίξει τα μάτια των κορυφαίων ευρωπαϊκών κλαμπ που εξετάζουν την περίπτωση του.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Απίστευτο! Η Αλ Ιτιχάντ επανέρχεται με νέα άνευ προηγουμένου πρόταση για να πάρει τον Σαλάχ

Ο αρχιτέκτονας Τσάμπι Αλόνσο απειλεί την αυτοκρατορία της Μπάγερν με την εκκίνησή του

Ο 7ος πιο ακριβοπληρωμένος Χέντερσον είπε πως δεν πήγε για τα χρήματα στην Σαουδική Αραβία

News 24/7

24MEDIA NETWORK