Ο 7ος πιο ακριβοπληρωμένος Χέντερσον είπε πως δεν πήγε για τα χρήματα στην Σαουδική Αραβία

Πώς στη συζήτηση που είχε με τον Στίβεν Τζέραρντ ώστε να τον πείσει να πάρει μεταγραφή στην Σαουδική Αραβία δεν ειπώθηκε τίποτα για χρήματα ανέφερε σε συνέντευξή του στο Athletic ο Τζόρνταν Χέντερσον.

Liverpool's Jordan Henderson, front, hugs with Liverpool's manager Jurgen Klopp at the end of the English Premier League soccer match between Liverpool and Arsenal at Anfield in Liverpool, England, Sunday, April 9, 2023. (AP Photo/Jon Super)
Ο Τζόρνταν Χέντερσον με τον Γιούργκεν Κλοπ AP

Στην Αλ Ετιφάκ του Στίβεν Τζέραρντ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Τζόρνταν Χέντερσον, μία απόφαση που συζητήθηκε ιδιαίτερα στο Νησί.

Για τη μεταγραφή του στους "κόκκινους" μίλησε, μεταξύ άλλων, σε δηλώσεις του ο Άγγλος ποδοσφαιριστής λέγοντας πως η επιλογή της Σαουδικής Αραβίας ήταν η πιο σωστή για την καριέρα του και αυτό δεν έχει να κάνει καθόλου με τα χρήματα καθώς αυτά δεν "μπήκαν" καν στο τραπέζι των συζητήσεων με τον Τζέραρντ.

"Δεν έγινε για τα λεφτά. Στη συζήτηση που είχα με τον Τζέραρντ δεν ειπώθηκε τίποτα για χρήματα. Έχω απεριόριστο σεβασμό στην κουλτούρα και τον πολιτισμό της Σαουδικής Αραβίας αλλά καταλαβαίνω τις αντιδράσεις που είναι πιθανό να υπάρξουν."

Θυμίζουμε πως αυτή τη στιγμή ο Χέντερσον βρίσκεται στην πρώτη δεκάδα με τους πιο ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές ακριβώς πίσω από τον Λιονέλ Μέσι.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Απίστευτο! Η Αλ Ιτιχάντ επανέρχεται με νέα άνευ προηγουμένου πρόταση για να πάρει τον Σαλάχ

Η Ρεάλ έστειλε ηχηρό μήνυμα στους Σαουδάραβες μετά από την προσέγγιση για Αλάμπα

Ο αρχιτέκτονας Τσάμπι Αλόνσο απειλεί την αυτοκρατορία της Μπάγερν με την εκκίνησή του

News 24/7

24MEDIA NETWORK