Η Νάπολι "δένει" τον Όσιμεν με αστρονομική ρήτρα

Μόνο οι ανακοινώσεις απομένουν για να ολοκληρωθεί και το τυπικό της ανανέωσης του Βίκτορ Όσιμεν με την Νάπολι. Ποιες οι λεπτομέρειες του deal.

Napoli's Victor Osimhen celebrates after scoring his side's second goal during the Europa League Group C soccer match between Leicester City and Napoli at the King Power Stadium in Leicester, England, Thursday, Sept.16, 2021. (AP Photo/Rui Vieira)
Ο Βίκτορ Όσιμεν AP PHOTO/RUI VIEIRA

Εκπληκτική ήταν η σεζόν που πραγματοποίησε με τη φανέλα της Νάπολι ο Βίκτορ Όσιμεν, κεντρίζοντας το ενδιαφέρον κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων.

Ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις θέλησε να λάβει τα μέτρα του και προχώρησε τις διαδικασίες προκειμένου να ανανεωθεί πρόωρα το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή μέχρι το 2027 αντί 9.000.000 ευρώ ετησίως, βάζοντάς του μάλιστα ρήτρα μαμούθ ύψους 150.000.000 ευρώ η οποία όμως δεν θα ενεργοποιηθεί άμεσα.

Συγκεκριμένα, όποια ομάδα θέλει να κάνει δικό της τον ποδοσφαιριστή αντί της προαναφερθείσας ρήτρας θα πρέπει να περιμένει μέχρι το καλοκαίρι του 2024 όταν θα ενεργοποιηθεί και επίσημα.

Ο Ντε Λαουρέντις δεν θέλει να χάσει ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια του στα μέσα της χρονιάς, γι' αυτό και στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο θα έχει το πάνω χέρι σε περίπτωση που φτάσει στα γραφεία πρόταση για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή.

Κάτι ανάλογο δεν ισχύει, προς το παρόν τουλάχιστον, για το άλλο μεγάλο αστέρι της ομάδας, τον Κβίτσα Κβαρατσχέλια.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Λίβερπουλ: Ο Κλοπ πέταξε σπόντα προς τη διοίκηση μετά τις δύο "ήττες" από την Τσέλσι

Η Ίντερ κλείνει 34χρονο κίλλερ για αντι - Λουκάκου με 10 εκατ.

Η Μπάρτσα πήρε το έμβασμα για Ντεμπελέ και ικανοποιεί την επιθυμία του Τσάβι

News 24/7

24MEDIA NETWORK