Η νέα version της Λίβερπουλ έχει "απογειώσει" τον Κλοπ

Τη νέα έκδοση της Λίβερπουλ αποθέωσε σε δηλώσεις του ο Γιούργκεν Κλοπ λέγοντας, μεταξύ άλλων, πως του δίνει ενέργεια για να συνεχίσει να δουλεύει.

Liverpool's manager Jurgen Klopp gestures on the pitch before the Champions League final soccer match between Liverpool and Real Madrid at the Stade de France in Saint Denis near Paris, Saturday, May 28, 2022. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Γιούργκεν Κλοπ AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Ριζικές αλλαγές έγιναν στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο στο στρατόπεδο της Λίβερπουλ έπειτα από επιθυμία του Γιούργκεν Κλοπ ο οποίος συνειδητοποίησε πως ο κύκλος της ομάδας των μεγάλων επιτυχιών χρειαζόταν μία ανανέωση.

Οι "κόκκινοι" έχουν ξεκινήσει εξαιρετικά τη σεζόν φιγουράροντας στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Premier League,πίσω μόνο από την Μάντσεστερ Σίτι, με τον Κλοπ να αναφέρει σε δηλώσεις του τη νέα εκδοχή της Λίβερπουλ λέγοντας, μεταξύ άλλων, πως του δίνει κίνητρο αλλά και ενέργεια για να συνεχίσει.

"... Αυτή η ομάδα μου δίνει πραγματικά νέα ενέργεια, Είναι πολύ καλό, η ομάδα βρίσκεται σε μία νέα ρύθμιση. Λάτρεψα τα πάντα 7 χρόνια εδώ αλλά βλέποντας αυτά τα πρόσωπα πόσο διασκεδάζουν τη νέα δοκιμασία, παίρνω κίνητρο για τη συνέχεια..."

Θυμίζουμε πως την περασμένη σεζόν ο Γερμανός τεχνικός υπέγραψε νέο συμβόλαιο μέχρι το 2026 με τη Λίβερπουλ, με την Ομοσπονδία της χώρας του να ονειρεύεται να τον δει στον πάγκο της ομάδας σε περίπτωση που δεν υπάρξει νέα πρόωρη ανανέωση.

Δείτε τις σχετικές δηλώσεις

Διαβάστε Περισσότερα

Η Παρί τον κράτησε, ο Ενρίκε τον έχει βάλει μόλις 8 λεπτά αλλά τον Γενάρη καιροφυλαχτούν πολλοί

Ο Ράμος την πάτησε από παίκτη της Μπάρτσα που το 2016 τον συνόδευσε ως ballboy

Ρεάλ: Ο Αντσελότι μίλησε για τον λόγο που η ομάδα έχει τόσους τραυματισμούς στη σεζόν

News 24/7

24MEDIA NETWORK