Η ομάδα μεταμορφώθηκε σε Λερναία Ύδρα και τρομάζει τους στατιστικολόγους, θα βρεθεί άραγε ο "Ηρακλής" να βάλει ένα τέλος;

Κυνηγά έναν στόχο και το είναι θέμα χρόνου η ολοκλήρωση, αήττητη, δυσκολοκατάβλητη, ανέγγιχτη η ομάδα και δεν πρόκειται για ψευδαίσθηση.

Leverkusen's Granit Xhaka, left, is embraced by Jonathan Tah as the team celebrates after Josip Stanisic scored in the last minute during the German Bundesliga soccer match between Borussia Dortmund and Bayer Leverkusen in Dortmund, Germany, Sunday, April 21, 2024. The match ended 1-1, Leverkusen is unbeaten since a record of 45 matches. (AP Photo/Martin Meissner)
(AP Photo/Martin Meissner) AP

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν άρχιζε σιγά σιγά να τραβάει τα φώτα της δημοσιότητας την φετινή σεζόν με την πορεία της, ωστόσο κανείς δεν θα πίστευε τι θα ακολουθούσε. Η ομάδα κατέκτησε το πρωτάθλημα δίχως να βλέπει αντίπαλο και δεν δείχνει διάθεση να βάλει φρένο. Ο τελικός Κυπέλλου Γερμανίας, ο ημιτελικός στο Europa League και ένα απίστευτο επίτευγμα είναι ακόμη στη λίστα για τα φετινά ψώνια του Αλόνσο.

Κανείς δεν έχει καταφέρει να κόψει 3 βαθμούς από την Λεβερκούζεν. Πάντοτε προκύπτει κάποιο μονοπάτι για το σύνολο του Ισπανού τεχνικού ώστε να ξεπερνά όλα τα εμπόδια ανεξαιρέτως. Φυσικά και όσο περνά ο καιρός η φετινή πορεία θα παίρνει ολοένα και μεγαλύτερες διαστάσεις.

Στον αγώνα με την Ντόρτμουντ η ομάδα ήταν πίσω στο σκορ μετά το τέρμα του Νίκλας Φίλκρουνγκ στο 81΄λεπτό. Παρόλα αυτά, ήρθε για άλλη φορά το μέταλλο νικητή να καθορίσει τις τύχες του αγώνα. Στο 90+7' ο Γιόσιπ Στάνισιτς σκόραρε με κεφαλία και έσωσε το αήττητο σερί.

Έχουν απομείνει 4 αγώνες και αν ο Τσάμπι Αλόνσο αποφύγει την ήττα μέχρι το τέλος, τότε δεν θα πανηγυρίσει απλά ένα οποιοδήποτε πρωτάθλημα, αλλά ένα αήττητο, το πρώτο στην ιστορία της Λεβερκούζεν και μάλιστα σε μία λίγκα που συνήθιζε να έχει ως ηγεμόνα της Μπάγερν Μονάχου...

Διαβάστε περισσότερα

Απογοήτευση: Κέρδιζε ομάδα 2ης κατηγορίας με 3-0 και εν τέλει ήταν τυχερή στην ρώσικη ρουλέτα

Άναψαν καπνογόνα σε τελικό Κυπέλλου, όμως κάηκαν τα πανό τους και ο αγώνας διεκόπη μετά τα "μαύρα σύννεφα"

News 24/7

24MEDIA NETWORK