Ο Μπενζεμά "σπάστηκε" με τον Αντσελότι στο Στάμφορντ Μπριτζ

Σύμφωνα με δημοσίευμα υπήρξε μία μίνι κόντρα ανάμεσα στον Μπενζεμά και τον Αντσελότι έπειτα από την απόφαση του δεύτερου να τον κάνει αλλαγή στο ματς με την Τσέλσι.

Real Madrid's Karim Benzema gestures as he warms up before the Champions League group F soccer match between Real Madrid and Shakhtar Donetsk at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Wednesday, Oct. 5, 2022. (AP Photo/Bernat Armangue)
Ο Καρίμ Μπενζεμά AP PHOTO/BERNAT ARMANGUE

Η Mundo Deportivo υποστηρίζει σε σχετικό ρεπορτάζ πως ο Καρίμ Μπενζεμά δεν ήταν ευχαριστημένος με την απόφαση του Κάρλο Αντσελότι να τον αποσύρει από το παιχνίδι με την Τσέλσι λίγο μετά το 70ο λεπτό. Σύμφωνα με την επίσημη εκδοχή ο Γαλλοαλγερινός φορ είχε χτυπήσει.

Ωστόσο, η MD σημειώνει ότι ο Μπενζεμά δεν συμφώνησε με την αλλαγή του και όταν έκατσε στον πάγκο έδειξε απορημένος με την απόφαση. Μάλιστα, ο κάτοχο της Χρυσής Μπάλας φέρεται να είπε στον προπονητή του "είμαι καλά, είμαι καλά" επισημαίνοντας ότι δεν νιώθει πόνο.

Σε γενικές γραμμές πάντως ο Μπενζεμά ήταν "ήσυχος" στο Στάμφορντ Μπριτζ και δεν προκάλεσε κάποιο πρόβλημα στους αμυντικούς της Τσέλσι, αυτό όσον αφορά την αγωνιστική του παρουσία.

Διαβάστε περισσότερα

Το πλάνο της Μπαρτσελόνα για την επιστροφή Μέσι

Ο Λεάο είπε τη μαγική ατάκα για να εκτοξεύσει την πρόκριση της Μίλαν

Τσέλσι: Έχει το ασυμάζευτο, μυθικά κακό ρεκόρ ο Λάμπαρντ

News 24/7

24MEDIA NETWORK