Η πρωταθλήτρια Αγγλίας του 2016 κινδυνεύει να γίνει Νότιγχαμ και Έβερτον

Κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών παρόλο που η ομάδα δεν βρίσκεται πλέον στην θέση που ήταν.

Liverpool manager Brendan Rodgers stands on the touchline ahead of their English Premier League soccer match against Queens Park Rangers at Loftus Road, London, Sunday, Oct. 19, 2014. (AP Photo/Tim Ireland)
(AP Photo/Tim Ireland) AP

Άλλος ένας σύλλογος κατηγορήθηκε από την Premier League για παραβίαση των κανόνων του Financial Fair Play, καθώς συνεχίζεται η προσπάθεια πάταξης των υπερβολικών δαπανών.

Παρά το γεγονός ότι δεν βρίσκεται πλέον στην πρώτη τη τάξει κατηγορία, η Λέστερ είναι ο τελευταίος σύλλογος που αντιμετωπίζει κίνδυνο αφαίρεσης βαθμών για τις προηγούμενες σεζόν. Η Έβερτον και η Νότιγχαμ Φόρεστ έχουν ήδη υποστεί αφαίρεση αυτή τη σεζόν, με τα "Ζαχαρωτά" να δέχονται αρχικά -10 βαθμούς και τη Φόρεστ να δέχεται αφαίρεση -4 βαθμών.

Η Λέστερ παραπέμφθηκε σε ανεξάρτητη επιτροπή λόγω φερόμενων παραβιάσεων των κανόνων κερδοφορίας και βιωσιμότητας (PSR), σε συνδυασμό με την αποτυχία της να υποβάλει ελεγμένα οικονομικά αρχεία κατά τη διάρκεια των τριών τελευταίων σεζόν της στην κατηγορία. Επιπλέον, ο σύλλογος βρίσκεται υπό έρευνα στο πλαίσιο ξεχωριστής οικονομικής έρευνας που διεξάγει η αγγλική ποδοσφαιρική λίγκα.

Ο κίνδυνος της αφαίρεσης των "δεδουλευμένων" είναι ορατός και σε περίπτωση που κριθεί ένοχος ο σύλλογος, η αλλαγή στον βαθμολογικό πίνακα θα ισχύσει για την φετινή σεζόν των "Αλεπούδων" παρόλο που αγωνίζεται πλέον στην Championship.

Διαβάστε περισσότερα

O νέος Μπέλιγχαμ της Γιουνάιτεντ είναι εδώ, η αύρα του Ράσφορντ από το Euro του 2016 και η πρόκληση της Εθνικής

Η Σίτι πληρώνει ένα κάρο χρήματα για το 75% κορυφαίου ταλέντου που αγωνίζεται στην Λίβερπουλ FC

News 24/7

24MEDIA NETWORK