Η Ρεάλ άρχισε το ψηστήρι στον Ντέιβις με τον άνθρωπο που έφερε και τον Μπέλιγχαμ

Ο Βινίσιους Τζούνιορ είναι ο μεγάλος σύμμαχος της Ρεάλ Μαδρίτης στην προσπάθεια που κάνει για να φέρει στην ισπανική πρωτεύουσα τον Αλφόνσο Ντέιβις.

Η Ρεάλ άρχισε το ψηστήρι στον Ντέιβις με τον άνθρωπο που έφερε και τον Μπέλιγχαμ
Ο Αλφόνσο Ντέιβις με τη φανέλα της Μπάγερν Μονάχου AP

Ο Αλφόνσο Ντέιβις είναι ο πρώτος στόχος της Ρεάλ Μαδρίτης για την ενίσχυση του αριστερού άκρου της άμυνας της και σύμφωνα με το Relevo, οι ιθύνοντες της ομάδας έχουν βάλει στο τραπέζι όλα τα πιθανά και απίθανα μέσα για να πετύχουν τον στόχο τους.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το εν λόγω μέσο, οι Μαδριλένοι έχουν στο ενεργητικό τους ένα κρυφό χαρτί το οποίο και ακούει στο όνομα Βινίσιους Τζούνιορ.

Το μεγάλο αστέρι των μερένχες έχει επικοινωνήσει αρκετές φορές με τον Ντέιβις τους τελευταίους μήνες προσπαθώντας να τον πείσει να αφήσει το Μόναχο και να γίνει κάτοικος Μαδρίτης.

Θυμίζουμε πως το συμβόλαιο του Καναδού εκπνέει το καλοκαίρι του 2025 με την απάντησή του στην πρώτη πρόταση της γερμανικής ομάδας να είναι άμεσα αρνητική.

Η Ρεάλ πέρα από το "ψηστήρι" του Βίνι, το οποίο ο Βραζιλιάνος είχε κάνει και στον Τζουντ Μπέλιγχαμ, έχει προσεγγίσει και η ίδια τον παίκτη, χωρίς όμως προς το παρόν να του έχει καταθέσει κάποια επίσημη πρόταση καθώς θέλει πρώτα να τα βρει με την Μπάγερν.

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ θεωρεί πως σε περίπτωση που ο Καναδός δεν ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Μπάγερν, το deal μπορεί να κλείσει με ένα ποσό κοντά στα 50.000.000 ευρώ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ο Μπόατενγκ δεν έπεισε την Μπάγερν και καταλήγει στην ουραγό της Serie A

Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι προκρίνει wonderkid από την Σουηδία για αντί-Γκάβι

Η Σίτι τον έστειλε Bundesliga άρον άρον, αυτός κέρδισε τις εντυπώσεις και πλέον τον θέλει ο Ποστέκογλου

News 24/7

24MEDIA NETWORK