Ο Κέιν έχει έξι "διαδόχους" στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η λίστα των επιθετικών της Γιουνάιτεντ σε περίπτωση που δεν καταφέρει να πάριε τον Κέιν.

Tottenham's Harry Kane during the English Premier League soccer match between Wolverhampton Wanderers and Tottenham Hotspur at Molineux stadium in Wolverhampton, England, Saturday, March 4, 2023. (AP Photo/Rui Vieira)
Ο Χάρι Κέιν AP PHOTO/RUI VIEIRA

Πρώτος στόχος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τη θέση εννέα είναι ο Χάρι Κέιν, πασίγνωστο εδώ και μήνες. Η Τότεναμ δεν έχει κλείσει προπονητή, το πλάνο είναι προβληματικό και οι Κόκκινοι Διάβολοι θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν όλα αυτά για να πάρουν τον κορυφαίο Άγγλο επιθετικό, καθώς το συμβόλαιό του εκπνέει το 2024.

Βέβαια, στο Μάντσεστερ γνωρίζουν καλά ότι από τον Λεβί "κλέβεις" οπότε έχουν έτοιμη τη λίστα των έξι σε περίπτωση που ο Κέιν χαθεί. Επιθετικοί για όλα τα γούστα: Έμπειροι, ταλαντούχοι, δυνατά κορμιά, τα πάντα. Δημοσιεύματα στο Νησί επιχειρούν να μπουν βαθύτερα στη shortlist.

Από το ρεπορτάζ προκύπτουν τα εξής ονόματα: Όσιμεν (Νάπολι), Γκονσάλο Ράμος (Μπενφίκα), Κόλο Μουανί (Άιντραχτ), Ράσμους Χέιλουντ (Αταλάντα), Κούντους (Άγιαξ), Έβαν Φέργκιουσον (Μπράιτον). Ξεχωριστά η κάθε περίπτωση έχει τις δυσκολίες της.

Για παράδειγμα αυτή του επιθετικού της Νάπολι ενδέχεται να ξεφύγει οικονομικά. Μην ξεχνάμε πως ο πρόεδρος των πρωταθλητών Ιταλίας δεν κάνει κουβέντα για χρήματα λιγότερα των 100.000.000 ευρώ. Στο ίδιο μοτίβο και οι Γερμανοί για τον Ράνταλ Κόλο Μουανί.

Από εκεί πέρα, πάντως, μετά από τον Κέιν δεν εμφανίζεται κάποιος από τους έξι ως το απόλυτο φαβορί. Οι περιπτώσεις εξετάζονται μία προς μία. Δεδομένα, όμως, οι Κόκκινοι Διάβολοι και με το Champions League στην τσέπη θα το ανοίξουν το πορτοφόλι τους για κάποια μεγάλη επένδυση.

Διαβάστε περισσότερα

Παρελαύνουν τα δυνατά πορτοφόλια μπροστά από τον Ασένσιο

Ο Τεν Χαχ έλυσε το μυστήριο με τον Ντε Χέα: Μένει ή φεύγει;

Ρεάλ: Ο Αντσελότι μίλησε με ονόματα για το είδος φορ που ψάχνει

News 24/7

24MEDIA NETWORK