Η Σίτι παίρνει Ουκρανό παικταρά διά της πλαγίας οδού όμως

Δυσκολεύεται ο απλός κόσμος να καταλάβει πως ο Τσιγκάνκοφ θα παίξει στην Χιρόνα, αλλά η εξήγηση είναι πολύ απλή.

Ukraine's Viktor Tsygankov celebrates after scoring the opening goal during the UEFA Nations League soccer match between Ireland and Ukraine at the Aviva Stadium in Dublin, Ireland, Wednesday, June 8, 2022. (AP Photo/Peter Morrison)
Ο Τσιγκάνκοφ με την εθνική Ουκρανίας AP PHOTO/PETER MORRISON

Πριν από τον Μιχάιλο Μούντρικ που πλέον έχει γίνει παίκτης της Τσέλσι, θραύση από το ουκρανικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη έκανε ο Βίκτορ Τσιγκάνκοφ της Ντινάμο Κιέβου. Ο 25χρονος πλάγιος επιθετικός είχε βρεθεί στο στόχαστρο πολλών ομάδων και το καλοκαίρι το συμβόλαιό του εκπνέει.

Αλλά, το καλοκαίρι ο Τσιγκάνκοφ δεν θα το βρει στο Κίεβο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο διεθνής ποδοσφαιριστής είναι έτοιμος να μετακομίσει στην Ισπανία για λογαριασμό της Χιρόνα. Πώς, όμως, μπορεί η συγκεκριμένη ομάδα που δεν πρωταγωνιστεί να κάνει τέτοιες είδους κινήσεις;

Απλό. Η Χιρόνα είναι εκ των ομάδων που ανήκουν στο City Football Group: Μάντσεστερ Σίτι, Νιού Γιορκ Σίτι, Μέλμπουρν Σίτι, Γιοκοχάμα Μαρίνος, Μοντεβιντέο Σίτι, Χιρόνα, Σιτσουάν Γιούνιου, Μουμπάι Σίτι, Λόμελ, Τρουά, Κλαμπ Μπολιβάρ. Οι ομάδες που ανήκουν στην ποδοσφαιρική αυτοκρατορία των Εμιράτων.

Διαβάστε περισσότερα

Γιουβέντους: Το άνευ προηγουμένου ξεμπρόστιασμα της Ρούμπιν Καζάν για Κβαρατσχέλια

Αδιανόητο πώς παίζει η Γκλάντμπαχ την απελπισμένη Μπάγερν

Άρσεναλ: Φλερτ με τον τίτλο, φλερτ και με world class επιθετικό από την Γιουβέντους

News 24/7

24MEDIA NETWORK