Η σύζυγος του Σάρι ξέρει καλύτερα από όλους τι είναι το Sarrismo

Τη σύζυγο του θεωρεί την καλύτερη αναλύτρια της "τακτικής" του ο Μαουρίτσιο Σάρι σε δηλώσεις του μετά την αναμέτρηση της Λάτσιο με την Αταλάντα για το ιταλικό πρωτάθλημα.

Lazio's head coach Maurizio Sarri gestures during a Serie A soccer match between Lazio and Napoli at Rome's Olympic Stadium, Saturday, Sept. 3, 2022. (AP Photo/Andrew Medichini)
Ο Μαουρίτσιο Σάρι AP

Όρεξη για χιούμορ φαίνεται πως είχε ο Μαουρίτσιο Σάρι μετά το νικηφόρο πέρασμα της Λάτσιο από την έδρα της Αταλάντα για το ιταλικό πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα, σε ερώτηση που δέχθηκε ο Σάρι, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου μετά το παιχνίδι, για τη τακτική που χρησιμοποίησε στο παιχνίδι ναι μεν μίλησε για ποδόσφαιρο κατοχής με κοντινές πάσες και ξαφνικές μεταβιβάσεις προς την αντίπαλη περιοχή αλλά αστειευόμενος δεν δίστασε να επικαλεστεί και τη γυναίκα του λέγοντας πως "... Αν έπρεπε να δώσω έναν ορισμό για το Sarrismo, σίγουρα δε θα μπορούσα να το κάνω. Αν ρωτήσετε τη γυναίκα μου όμως σίγουρα θα σας πως... είναι ένας γκρινιάρης άνδρας, λίγο ξεροκέφαλος..."

Διαβάστε Περισσότερα

Οι ψήφοι του Μέσι για τον καλύτερο νέο παίκτη αποκαλύφθηκαν

Ο 18χρονος στόπερ της Μπενφίκα με τα 11 ματς και την τεράστια ρήτρα "χτίζει" ντέρμπι Λίβερπουλ - Γιουνάιτεντ

Ο Χάλαντ απειλεί το ιστορικό ρεκόρ του Σαλάχ σε ασύλληπτο χρόνο

News 24/7

24MEDIA NETWORK