Ο 18χρονος στόπερ της Μπενφίκα με τα 11 ματς και την τεράστια ρήτρα "χτίζει" ντέρμπι Λίβερπουλ - Γιουνάιτεντ

Επαφές για τον 18χρονο στόπερ της Μπενφίκα, Αντόνιο Σίλβα (γεννημένος το 2003) φαίνεται πως έχουν αρχίσει οι Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σύμφωνα με πορτογαλικά δημοσιεύματα.

PSG's Kylian Mbappe, center, and Benfica's Antonio Silva vie for the ball during the Champions League group H soccer match between SL Benfica and Paris Saint-Germain at the Luz stadium in Lisbon, Wednesday, Oct. 5, 2022. (AP Photo/Armando Franca)
Ο Αντόνιο Σίλβα με το νούμερο 66 μονομαχεί με τον Κιλιάν Εμπαπέ AP PHOTO/ARMANDO FRANCA

Έναν από τους πρωταγωνιστές της φετινής πορείας της Μπενφίκα και μέλος της ομάδας που την περσινή σεζόν κατέκτησε το UEFA Youth League φαίνεται πως εξετάζουν τόσο η Λίβερπουλ όσο και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο λόγος για τον 18χρονο Πορτογάλο στόπερ, Αντόνιο Σίλβα που φέτος μεταπήδησε στην πρώτη ομάδα των "αετών" και είναι βασικός και αναντικατάστατος από την 11αδα στα τελευταία 11 ματς σε όλες τις διοργανώσεις.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όσο και Λίβερπουλ εξετάζουν την περίπτωσή του καθώς και οι δύο αντιμετωπίζουν θέματα στο κέντρο της άμυνας λόγω τραυματισμών. "Αγκάθι", όμως, είναι η ρήτρα ύψους 87.000.000 ευρώ που του έχουν βάλει οι Πορτογάλοι.

Διαβάστε Περισσότερα

Ο Ρονάλντο στο πιο κρίσιμο σταυροδρόμι: Ή στον πάγκο ή ψάχνει ομάδα ελεύθερος

Αποβλήθηκε επειδή τίμησε τον εκλιπόντα αντιπρόεδρο της ομάδας του

Ο Ζιγκερνάγκελ σκόραρε, οι φίλαθλοι της Άντερλεχτ τα έσπασαν και οι ποδοσφαιριστές φυγαδεύτηκαν

News 24/7

24MEDIA NETWORK