Η τεράστια προπονητική πρόκληση για τον Μάρκο Σίλβα

Οι Άγγλοι γράφουν πως ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, Μάρκο Σίλβα αποτελεί στόχο μεγάλης ομάδας του Νησιού.

Fulham's head coach Marco Silva looks out from the bench prior the English Premier League soccer match between Fulham and Arsenal at Craven Cottage stadium in London, Sunday, March 12, 2023. (AP Photo/Ian Walton)
Ο Μάρκο Σίλβα AP PHOTO/IAN WALTON

Πολλά τα χρόνια του Μάρκο Σίλβα στην Αγγλία, πλέον, και η SUN αναφέρει στο ρεπορτάζ της πως ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού βρίσκεται στο στόχαστρο κορυφαίας ομάδας του Νησιού.

Ο λόγος για την Τότεναμ η οποία δεδομένα όπως όλα δείχνουν δεν θα συνεχίσει με τον Αντόνιο Κόντε στην τεχνική ηγεσία.

Το συμβόλαιο του 45χρονου Πορτογάλου με την Φούλαμ εκπνέει το καλοκαίρι με τη θητεία του στο Κρέιβεν Κότατζ να θεωρείται επιτυχημένη. Μάλιστα, το ρεπορτάζ θέλει τον ιδιοκτήτη της Τότεναμ, Ντάνιελ Λεβί να προκρίνει την περίπτωση Σίλβα, καθώς θαυμάζει τον τρόπο που δουλεύει.

Πάντως, πέρα από το θέμα του προπονητή η Τότεναμ θα πρέπει να τακτοποιήσει και το καυτό ζήτημα της παραμονής του Χάρι Κέιν. Ο Άγγλος φορ μ' ένα χρόνο συμβόλαιο ακόμα αποτελεί στόχο κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης, ενώ ο ίδιος παραμένει στο Λονδίνο χωρίς τίτλο κοντά μία 15ετία. ΄

Όσον αφορά, τώρα, στην πορεία του Μάρκο Σίλβα στην Αγγλία, θυμίζουμε πως έχει περάσει από Χαλ, Γουότφορντ, Έβερτον και Φούλαμ.

Διαβάστε περισσότερα

Ρεάλ: Συναντήθηκαν Κρόος - Αντσελότι και έγινε η "έκπληξη"

Μπαρτσελόνα: Κινδυνεύει να χάσει με 50 εκατ. την πιο ακριβή μεταγραφή της

Ατλέτικο: Ο Σιμεόνε κάνει "γενναία" κίνηση και αλλάζει τα δεδομένα

News 24/7

24MEDIA NETWORK