Ρεάλ: Συναντήθηκαν Κρόος - Αντσελότι και έγινε η "έκπληξη"

Την παραμονή του στη Ρεάλ Μαδρίτης για άλλη μία χρονιά αποφάσισε ο Τόνι Κροος μετά από συνάντηση που είχε με τον Κάρλο Αντσελότι, σύμφωνα με την MUNDODEPORTIVO.

Real Madrid's head coach Carlo Ancelotti, left, hugs with Toni Kroos after the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Sevilla at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Saturday, Oct. 22, 2022. (AP Photo/Manu Fernandez)
Τόνι Κρόος AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Λήγει το συμβόλαιο της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Τόνι Κρόος το ερχόμενο καλοκαίρι και ο ποδοσφαιριστής φέρεται πως πήρε την οριστική του απόφαση για το μέλλον.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η MUNDODEPORTIVO, ο 32χρονος μέσος είχε μία συνάντηση με τον Κάρλο Αντσελότι το προπηγούμενο διάστημα στην οποία ο Ιταλός προπονητής του ξεκαθάρισε πως τον υπολογίζει εν όψει της νέας σεζόν αποτελώντας τον ακρογωνιαίο λίθο στη μεσαία γραμμή της ομάδας.

Τα λόγια του "Καρλίτο" έπεισαν τον Γερμανό μέσο ο οποίος συμφώνησε να παραμείνει στην ομάδα μέχρι το καλοκαίρι του 2024 και το μόνο που μένει πλέον είναι να "πέσουν" οι υπογραφές, αναφέρει το δημοσίευμα.

Θυμίζουμε, ότι παλαιότερο δημοσίευμα ήθελε τη Ρεάλ να αποφασίζει να κάνει μία ανανέωση στο χώρο της μεσαίας γραμμής με την αποχώρηση των Μόντριτς και Κρόος, έχοντας ως μεγάλο στόχο τον άσο της Μπορούσια Ντόρτμουντ, Τζουντ Μπέλιγχαμ.

Διαβάστε Περισσότερα

Μπαρτσελόνα: Κινδυνεύει να χάσει με 50 εκατ. την πιο ακριβή μεταγραφή της

Τσέλσι: Αυτοί είναι οι επτά που έχει βάλει "πωλητήριο", στόχος τα 264 εκατ.

Μπαρτσελόνα: Το δικαστήριο έστειλε τον Γκάβι στην β' ομάδα

News 24/7

24MEDIA NETWORK