Η θολή πραγματικότητα με τους τραυματισμούς του Λιονέλ Μέσι, το αναπόφευκτο τέλος πλησιάζει συντομότερα;

Οι αμφιβολίες γύρω από την επικείμενη επιστροφή του και το βάρος των δηλώσεων του προκαλούν ανασφάλεια σε θαυμαστές του.

Inter Miami's Lionel Messi reacts during the friendly soccer match between Vissel Kobe and Inter Miami CF at the National Stadium, Wednesday, Feb. 7, 2024, in Tokyo, Japan. (AP Photo/Eugene Hoshiko)
(AP Photo/Eugene Hoshiko) AP

Ο Λιονέλ Μέσι δεν χρειάζεται εισαγωγές και περιττά λόγια. Η ιστορία, η πορεία και τα επιτεύγματά του θα παραμείνουν χαραγμένα ανεξίτηλα στις μνήμες του κόσμου στον χώρο του ποδοσφαίρου και όχι μόνο. Επομένως, προτιμότερο είναι να κοιτάξουμε το παρόν του αργεντινού το οποίο δυστυχώς για εκείνον τον βρίσκει στο καλύτερο σημείο του, ενώ επίσης το μέλλον του ίσως να υπονομεύεται άθελά από τον ίδιο.

Ο Αργεντινός ξεκίνησε την φετινή σεζόν με στόχο να συνεχίσει η ομάδα του από το σημείο που έκλεισε την προηγούμενη σεζόν που, σε συνδυασμό με τις μεταγραφικές προσθήκες, είχε καταφέρει να γίνει πολύ ανταγωνιστική. Ωστόσο, τα πράγματα δεν κύλησαν πολύ ομαλά για τον παγκόσμιο πρωταθλητή. Ήδη από την προετοιμασία προέκυψαν προβλήματα τραυματισμών τα οποία αν και δεν φαινόντουσαν σοβαρά, εν τέλει ακόμη ταλαιπωρούν τον αστέρα της Ίντερ Μαϊάμι και δημιουργούν αμφιβολίες.

Μετά την πρόσφατη ήττα της ομάδας Ντέιβιντ Μπέκαμ στο CONCACAF Champions Cup από την Μόντερεϊ με 2-1 ο προπονητής της ομάδας, Τάτα Μαρτίνο σχετικά με την κατάκτηση του θρύλου της Μπαρτσελόνα. Ο ίδιος αποκάλυψε πως δεν γνωρίζει το πότε θα είναι διαθέσιμος ο Μέσι για να αγωνιστεί. Ο coach της ομάδας από το MLS δεν έκρυψε τον προβληματισμό του με την απουσία αυτή, διότι εκ των πραγμάτων έχει αποδειχθεί πως χωρίς εκέινον η ομάδα υπολειτουργεί. ενδεικτικό είναι το γεγονός πως χωρίς τον Αργεντινό η ομάδα έχει νικήσει μόλις 2 αγώνες από του 12 που έχουν δώσει συνολικά.

Ο σοβαρός κίνδυνος που ελλοχεύει

Ο Μέσι, εν τω μεταξύ, θα αξιολογηθεί περαιτέρω τις επόμενες ημέρες για να διαπιστωθεί το πότε θα είναι έτοιμος να παίξει. Ωστόσο οι ανησυχίες γύρω από την πρωτόγνωρη για εκείνον ευπάθειά του σε τραυματισμούς εγείρει ερωτήματα αναφορικά με το μέλλον του. Το MLS δεν είναι ένα πρωτάθλημα που χαρακτηρίζεται από την ένταση και την ταχύτητα. Αν ο Μέσι συνεχίσει να αντιμετωπίζει προβλήματα σχετικά με την ετοιμότητά και την διαθεσιμότητά του, τότε ο προφανής κίνδυνος ολοένα και θα αυξάνεται. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής είχε πρόσφατα υποστηρίξει πως θα βάλει τέλος στην καριέρα του όταν συνειδητοποιήσει πως δεν μπορεί να ανταπεξέλθει πια.

Ο κίνδυνος ακόμη δεν είναι κοντά, ωστόσο δεν είναι λίγοι εκείνοι που βλέπουν τα τωρινά σημάδια και προβλέπουν πως το αύριο ενδεχομένως να διαφέρει ριζικά...

Διαβάστε περισσότερα

Ο Ντάνι Άλβες επιχείρησε να καταρρίψει τις φήμες και το σχέδιο του περιλάμβανε την γυναίκα του και ένα απλό story

Ο τυχοδιωκτισμός στα καλύτερά του, ιδιώτες γιατροί θέλουν να εκμεταλλευτούν τον πόνο της Τσέλσι

Έστειλε ομάδα scouting η Ρεάλ για λαμπερό διαμαντάκι από χαμηλότερη κατηγορία, ακολουθεί ομάδα από Γερμανία

News 24/7

24MEDIA NETWORK