Η Τσέλσι δεν τον άφησε να φύγει, ο Ποτσετίνο δεν τον έχει βάλει ούτε ένα λεπτό και τώρα του ζήτησε να βρει ομάδα

Ειλημμένη φέρεται πως είναι η απόφαση των ανθρώπων της Τσέλσι ώστε ο Τρεβό Τσαλόμπα να αποτελέσει παρελθόν από το ρόστερ της ομάδας.

Newly appointed Chelsea manager Mauricio Pochettino addresses the media during a press conference at Stamford Bridge Stadium in London, Friday, July 7, 2023.(AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH

Πολύ κοντά στην αποχώρηση από τη Τσέλσι βρέθηκε στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο ο Τρεβό Τσαλόμπα, με την Μπάγερν να πιέζει τις τελευταίες ημέρες της μεταγραφικής περιόδου για την απόκτησή του με την μορφή δανεισμού αλλά τους μπλε να ζητούν μόνο την πώλησή του.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η Τσέλσι και ο παίκτης έχουν συμφωνήσει ώστε ο παίκτης να αποχωρήσει στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, καθώς θέλει να πάρει μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής στα πόδια του.

Η Μπάγερν εξακολουθεί να τον έχει στη λίστα της αλλά παράλληλα εξετάζει και άλλες περιπτώσεις, ενώ και ο ίδιος ο Τσαλόμπα φέρεται πως βρίσκεται στη λίστα και άλλων ομάδων από το κορυφαίο επίπεδο.

Τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο 24χρονος αμυντικός δεν έχει καταγράψει κάποια συμμετοχή με τη φανέλα της Τσέλσι ενώ θυμίζουμε πως πέρα από τη θέση του κεντρικού αμυντικού, αγωνίζεται, υπό συνθήκες, και στα δύο άκρα της άμυνας.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Κι όμως! Πρώην wonderkid της Ρεάλ θεωρεί ότι το "αντίο" στους Μαδριλένους ήταν η πιο σωστή απόφαση της καριέρας του

Η Λειψία τον πήρε σε τιμή ευκαιρίας και αυτός "οργιάζει" και ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα

Η Μπάρτσα αποφάσισε από τώρα για Φέλιξ και κυνηγά το... όνειρο

News 24/7

24MEDIA NETWORK