Η Τσέλσι επιχείρησε να "ξεράνει" Λίβερπουλ και Μπαρτσελόνα με παίκτη έκπληξη

Τον Σοφιάν Άμραμπατ επιχείρησε να αποκτήσει η Τσέλσι από τη Φιορεντίνα την τελευταία ημέρα των μεταγραφών με τους Ιταλούς να δίνουν άμεσα αρνητική απάντηση.

American businessman Todd Boehly attends the English Premier League soccer match between Chelsea and Watford at Stamford Bridge stadium in London, Sunday, May 22, 2022.(AP Photo/Alastair Grant)
Ο ιδιοκτήτης της Τσέλσι, Τοντ Μπέλι AP PHOTO/ALASTAIR GRANT

Τον Σοφιάν Άμραμπατ επιχείρησε να αποκτήσει τη τελευταία ημέρα των μεταγραφών η Μπαρτσελόνα από την Φιορεντίνα με τους Ιταλούς να αρνούνται να παραχωρήσουν τον ποδοσφαιριστή με τη μορφή δανεισμού.

Σε ανάλογη κίνηση, σύμφωνα με tweet του Φαμπρίτσιο Ρομάνο προχώρησε και άλλη μεγάλη ομάδα, πριν ολοκληρώσει την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της.

Ο λόγος για την Τσέλσι η οποία σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο προσέγγισε την Φιορεντίνα όταν οι συζητήσεις με την Μπενφίκα για την πώληση του Έντσο Φερνάντες είχαν παγώσει, προκείμενου να αποκτήσει τον Μαροκινό ποδοσφαιριστή με τη μορφή δανεισμού μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι.

Η απάντηση των Ιταλών ήταν άμεσα αρνητική καθώς ήθελαν να προχωρήσουν στην πώληση του ποδοσφαιριστή και όχι στο δανεισμό του ποδοσφαιριστή μη θέλοντας να ρισκάρουν ενδεχόμενο τραυματισμό του.

Δείτε το σχετικό tweet

Διαβάστε Περισσότερα

Ρόμα: Όποιος θέλει παίρνει "τσάμπα" τον Ντιμπάλα

Όσιμεν: Ο πρόεδρος της Νάπολι έκανε δήλωση "φωτιά" για το μέλλον του

Μπάγερν: Ο Νάγκελσμαν έφτιαξε "λίστα Μπαρτσελόνα", ένα το φαβορί

News 24/7

24MEDIA NETWORK