Η Τσέλσι κοιτάζει την Μπάρτσα για την κλοπή αμυντικού-πασπαρτού, από κοντά και η Γιουνάιτεντ

Η Μπαρτσελόνα θα κληθεί να πάρει μερικές σημαντικές αποφάσεις και η υπόθεση του αμυντικού της αποτελεί ένα ερωτηματικό.

Barcelona's head coach Xavi Hernandez, centre right, gestures during a Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Celta at the Olympic Stadium of Montjuic in Barcelona, Spain, Saturday, Sept. 23, 2023. (AP Photo/Joan Monfort)
(AP Photo/Joan Monfort) AP

Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται σε μία ιδιάζουσα περίπτωση αναφορικά με το ρόστερ της. Από την μία πλευρά επιθυμεί να έχει την οικονομική ευχέρεια για να ικανοποιήσει τον επόμενο προπονητή της μεταγραφικά το καλοκαίρι και από την άλλη, χρειάζεται να διατηρήσει τον κορμό της. Να παραμείνουν κυρίως οι πιο ποιοτικοί της παίκτες προκειμένου να μην αποδυναμωθεί αγωνιστικά και να μην χαθεί η χημεία.

Εκεί φαίνεται λοιπόν να πατούν οι Τσέλσι και η Γιουνάιτεντ οι οποίες χρειάζονται επειγόντως τον παίκτη-πασπαρτού της Μπαρτσελόνα. Συγκεκριμένα η Τσέλσι επιθυμεί να επιχειρήσει για άλλη μία φορά να φέρει στο Λονδίνο τον Κούντε ο οποίος αποκτήθηκε από την Σεβίλλη το 2022 έναντι 55 εκατομμυρίων. Ο Κούντε είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για τον Τσάβι στην Μπαρτσελόνα, έχοντας παίξει σε 36 αγώνες για την καταλανική ομάδα τη φετινή σεζόν.

Ο Γάλλος αστέρας είναι ένας αμυντικός-πολυεργαλείο που μπορεί να παίξει στο κέντρο της άμυνας και στο δεξί άκρο. Αυτό είναι ένα ιδιαίτερα επιθυμητό προσόν στο σύγχρονο ποδόσφαιρο και θα ήταν πολύ χρήσιμο στους δύο συλλόγους της Premier League.

Ο Ερίκ τεν Χαχ ψάχνει έναν κεντρικό αμυντικό από το περασμένο καλοκαίρι, αλλά η Γιουνάιτεντ δεν μπόρεσε να του τον προσφέρει, επομένως αποτελεί προτεραιότητα για την επερχόμενη μεταγραφική περίοδο. Όσον αναφορά τους "Μπλε", η ομάδα του Λονδίνου έχει αρκετές επιλογές για κεντρικούς αμυντικούς, αλλά ο Τσαλομπά και ο Τιάγκο Σίλβα αναμένεται να φύγουν από το Στάμφορντ Μπριτζ αυτό το καλοκαίρι.

Με αυτά και με εκείνα, είναι πολύ πιθανόν ο ποδοσφαιριστής να αποχωρήσει. Βέβαια αξίζει να σημειωθεί πως η λογική επιτάσσει να μην προχωρήσει τίποτα μέχρι να έχει επιλεχθεί ο επόμενος προπονητής ούτως ώστε να μπορεί να έχει λόγο στην υπόθεση.

Διαβάστε περισσότερα

Η Σαουδική Αραβία κοιτά 4 παίκτες της Ρεάλ συμπεριλαμβανομένου ενός legend της Μαδρίτης

75 εκατομμύρια για τον επιθετικό της Γιουνάιτεντ, η ομάδα χρειάζεται επειγόντως χρήματα

News 24/7

24MEDIA NETWORK