Η Τσέλσι "παρκάρει" τη μεταγραφή των 90 εκατ. ευρώ και πάει για σούπερ εξτρέμ από την Ισπανία

Οι άνθρωποι της Τσέλσι είναι πλήρως απογοητευμένοι με μία από τις πιο ακριβές μεταγραφές τους και σκέφτονται την αλλαγή.

Athletic Bilbao's Nico Williams celebrates after a goal during the Spanish Super Cup semi final soccer match between Atletico Madrid and Athletic Bilbao at King Fahd stadium in Riyadh, Saudi Arabia, Thursday, Jan. 13, 2022. (AP Photo/Hassan Ammar)
Ο Νίκο Γουίλιαμς AP PHOTO/HASSAN AMMAR

Ο Μιχάιλο Μούντρικ φόρεσε τη φανέλα της Τσέλσι κατόπιν περιπέτειας. Ο Ουκρανός ήταν εξαιρετικά κοντά στην Άρσεναλ, αλλά οι Μπλε έκαναν αποφασιστικό μπάσιμο στην υπόθεση, πλήρωσαν και κάτι παραπάνω καταφέρνοντας το deal με την Σαχτάρ. Θυμίζουμε πως οι δύο ομάδες έδωσαν τα χέρια για ένα ποσό κοντά στα 90.000.000 ευρώ.

Ιανουάριος 2023, λοιπόν, και ο Μούντρικ γίνεται Λονδρέζος με τεράστιες προσδοκίες. Ένα χρόνο μετά ο 23χρονος Ουκρανός συνεχίζει να ψάχνει τα πατήματά του. Μάλιστα, είναι πολλά τα δημοσιεύματα πλέον που θέλουν τον Ποτσετίνο και το επιτελείο του να είναι απογοητευμένοι με τον Μούντρικ και τις επιδόσεις στις προπονήσεις και τους αγώνες.

Αυτόν έχουν βάλει στο μάτι

Ο προβληματισμός είναι τόσο έντονος που η Τσέλσι φέρεται έτοιμη να μπει σε μεταγραφική ανησυχία επιχειρώντας να πάρει συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή από το ισπανικό πρωτάθλημα. Ο λόγος για τον Νίκο Γουίλιαμς ο οποίος πραγματοποιεί σούπερ σεζόν και είναι διαθέσιμος στην αγορά μ' ένα ποσό κοντά στα 50.000.000 ευρώ.

Τα 50 εκατ. ευρώ προκύπτουν από τη ρήτρα αποδέσμευσης που υπάρχει στο συμβόλαιο με την Αθλέτικ. Κατά τ' άλλα ο 21χρονος είναι δεσμευμένος με τους Βάσκους τουλάχιστον έως το 2027. Για την ιστορία ο Γουίλιαμς σε 30 παιχνίδια μετράει 6 γκολ και 14 ασίστ.

Από την άλλη ο Μούντρικ είναι στις 33 εμφανίσεις, έχει σκοράρει 6 φορές ενώ έχει μοιράσει και 2 ασίστ. Το συμβόλαιο του Ουκρανού ολοκληρώνεται το 2031.

Διαβάστε περισσότερα

Πόσο ανοιχτό είναι το θέμα αποχώρησης του Κέιν; Ο Άγγλος ξεκαθάρισε τη θέση του

News 24/7

24MEDIA NETWORK