Η Βαλένθια χάνει το δικό της "Κβαρατσχέλια", το... κτήνος βλέπει Τσέλσι, Τότεναμ, Λέστερ

Το κορυφαίο περιουσιακό στοιχείο της Βαλένθια αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τις Νυχτερίδες με την Premier League να καραδοκεί.

Valencia's goalkeeper Giorgi Mamardashvili dives for a ball during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Valencia at Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Thursday, Feb. 2, 2023. (AP Photo/Bernat Armangue)
Το "θηρίο" Μαμαρντασβίλι AP PHOTO/BERNAT ARMANGUE

Είχατε διαβάσει πριν από μερικούς μήνες με αφορμή την έκρηξη που έχει γίνει στο ποδόσφαιρο με τον Κβίτσα Κβαρατσχέλια για τη σπουδαία φουρνιά Γεωργιανών ποδοσφαιριστών που εξαπλώνονται στην Ευρώπη, προκαλώντας το ενδιαφέρον μεγάλων συλλόγων της Γηραιάς Ηπείρου.

Ένα από τα ονόματα που είχαμε ξεχωρίσει στη σχετική λίστα ήταν αυτό του Γκιόργκι Μαμαρντασβίλι του τερματοφύλακα της Βαλένθια ο οποίος με τα εξαιρετικά σωματικά του προσόντα και τα ρεφλέξ του έχει εκτοξεύσει την αξία του. Ο ποδοσφαιριστής είχε αποκτηθεί με μόνιμη μεταγραφή από τις Νυχτερίδες Γενάρη του '22 (νωρίτερα ήταν δανεικός από την Ντιναμό Τυφλίδας) με μόλις 1.000.000 ευρώ (200Κ το ενοίκιο και 800Κ το τράνσφερ έξι μήνες αργότερα).

Πλέον, η τιμή του ξεπερνάει τα 25.000.000 ευρώ και σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο στο τέλος της σεζόν αποχωρεί παρά την πρόσφατη υπογραφή νέου συμβολαίου έως το 2027. Οι Τσέλσι - Τότεναμ φέρονται να παρακολουθούν τις εξελίξεις ενώ άνθρωπο της Λέστερ, σύμφωνα πάντα με τον Ρομάνο, έχουν συναντηθεί με τους εκπροσώπους του θηριώδους πορτιέρε πριν από 10 μέρες.

Διαβάστε περισσότερα

Λίβερπουλ: Ο Κλοπ βρήκε τον νέο Σαλάχ

Ίντερ: Δύσκολα μένει ο Λουκάκου, αυτά είναι τα τρία φαβορί για να τον διαδεχθούν

Όσιμεν: Η σύντροφός του έδωσε εντολή για την επόμενη του ομάδα

News 24/7

24MEDIA NETWORK