Η Wednesday του Netflix πήγε να δει Παρί - Μπάγερν: Αυτό το νούμερο φοράει στη φανέλα της

Φαν της Παρί είναι η Τζένα Ορτέγκα η οποία έγινε ευρέως γνωστή ενσαρκώνοντας το ρόλο της Wednesday στην ομώνυμη σειρά.

FILE - Jenna Ortega arrives at the premiere of "Wednesday" on Wednesday, Nov. 16, 2022, at Hollywood Legion Theater Post 43 in Los Angeles. Nostalgia sells and marketers know it, having used the brands of yesteryear fully aware that consumers will willingly open their wallets to scratch that sentimental itch. That winning formula is being tweaked increasingly to create hybrids, however, products that possess the same heartfelt recognition, with a twist.   (Photo by Richard Shotwell/Invision/AP)
Η Τζένα Ορτέγκα PHOTO BY RICHARD SHOTWELL

Διακεκριμένες παρουσίες στο Παρί για την αναμέτρηση της Παρί Σεν Ζερμέν με την Μπάγερν Μονάχου. Μία από τις πιο γνωστές ηθοποιούς αυτή τη στιγμή στον κόσμο ήταν εκεί για να παρακολουθήσει τη σπουδαία αναμέτρηση για το Champions League.

Πρόκειται για την Τζένα Ορτέγκα η οποία ενσάρκωσε με απόλυτη επιτυχία το ρόλο της Wednesday στην ομώνυμη σειρά που έκανε θραύση στο Netflix. Η σειρά ήταν τόσο περιχυμένη που δόθηκε το ΟΚ για τη δεύτερη σεζόν. Και μέχρι, λοιπόν, ν' αρχίσουν τα γυρίσματα η 20χρονη καλλιτέχνιδα έχει χρόνο για γήπεδο.

Μάλιστα, η Ορτέγκα είναι και φαν της λαμπερής ομάδας της γαλλικής πρωτεύουσας καθώς έχει και δική της φανέλα που γράφει τ' όνομά της και φέρει το νούμερο του Λιονέλ Μέσι, δηλαδή το 30 με το οποίο πόζαρε κιόλας η δημοφιλής Wednesday της Οικογένειας Άνταμς.

Δείτε τη σχετική φωτογραφία

Διαβάστε περισσότερα

Ρεάλ: Έτοιμη να δώσει παικταρά για να αγοράσει Κβαρατσχέλια

Αντσελότι: Στα "μαχαίρια" με την ακριβότερη μεταγραφή της ομάδας, θέλει να τον διώξει άμεσα

Τσέλσι: Δαπάνησε 360 εκατ. τον χειμώνα, έτοιμη να δώσει άλλα 150 το καλοκαίρι για κορυφαίο στόχο

News 24/7

24MEDIA NETWORK