Άρσεναλ: Θέλει Φάτι και η Μπάρτσα της πρότεινε "τρελή" ανταλλαγή

Την περίπτωση του Ανσού Φάτι εξετάζει με μεγάλο ενδιαφέρον η Άρσεναλ, με τους Μπλαουγκράνα να βάζουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και το όνομα του Μάρτιν Όντεγκααρντ.

Barcelona's Ansu Fati celebrates after scoring his side's fourth goal during a Spanish Copa del Rey round of 16 soccer match between Intercity and Barcelona at the Ricardo Perez stadium in Alicante, Spain, Wednesday Jan. 4, 2023. (AP Photo/Alberto Saiz)
Ο Ανσού Φάτι με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα AP

Στην Βαρκελώνη βρέθηκε το προηγούμενο διάστημα ο Ζόρζε Μέντες προκειμένου να συζητήσει με τους ιθύνοντες της Μπαρτσελόνα για το μέλλον των Ανσού Φάτι, Αλεχάντρο Μπάλντε και Λαμινέ Γιαμάλ.

Ο Πορτογάλος μάνατζερ φέρεται να πρότεινε στον Λαπόρτα την ανταλλαγή του Φάτι με τον Ρούμπεν Νέβες και την καταβολή του ποσού των 30.000.000 ευρώ στους Μπλαουγκράνα από τους Λύκους, πρόταση η οποία όμως δεν έγινε αποδεκτή από τον Τσάβι καθώς θέλει με πιο ποιοτική λύση στον χώρο του κέντρου αντί για τον Πορτογάλο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της El Nacional, η Γουλβς δεν είναι η μόνη ομάδα που έχει δείξει ενδιαφέρον για τον Φάτι, καθώς κάτι ανάλογο συμβαίνει και με την Άρσεναλ, η οποία θέλει να παραμείνει στο κορυφαίο επίπεδο και να διεκδικήσει το πρωτάθλημα της Premier League.

Η Μπάρτσα θέλει να πουλήσει πάση θυσία τον Φάτι καθώς πρόκειται για ένα μεγάλο περιουσιακό στοιχείο που δεν έχει θέση βασικού στην ομάδα του Τσάβι, αλλά σύμφωνα με το εν λόγω μέσο ζητάει από την Άρσεναλ την ανταλλαγή του Ισπανού με ένα από τα μεγάλα αστέρια των Κανονιέρηδων.

Ο λόγος για τον Μάρτιν Όντεγκααρντ, ο οποίος αγοράστηκε από την Άρσεναλ το καλοκαίρι του 2021 αντί 35.000.000 ευρώ και αποτελεί έναν από τους βασικότερους λόγους της φετινής αγωνιστικής ανόδου του της ομάδας.

Πάντως, ο Αρτέτα μόνο θετικός δεν μοιάζει σε ένα τέτοιο deal καθώς δεν θέλει να αλλοιωθεί η χημειά που υπάρχει στην μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας ενώ δύσκολα θα πει το "ναι" και ο ίδιος ο Νορβηγός καθώς στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα και της Ρεάλ Μαδρίτης.

Διαβάστε Περισσότερα

Βόμβα! Μεγάλο αστέρι της Παρί ονειρεύεται την άμεση επιστροφή του στην Ρεάλ

Χάλαντ: Έγραψε στο παπούτσι του τον μαγικό αριθμό "35" αλλά μετά από λίγο τον άλλαξε με μαρκαδόρο

Ποτσετίνο: Υπογράφει στην Τσέλσι μέχρι το 2026 και έχει δύο προτεραιότητες

News 24/7

24MEDIA NETWORK