Instagram, ποιες είναι οι δέκα ομάδες με τους περισσότερους ακόλουθους

Οι πέντε πρώτες ομάδες με τους περισσότερους ακόλουθους στο Instagram έχουν συνδεθεί με τους Ρονάλντο, Μέσι.

PSG's Lionel Messi celebrates after scoring the opening goal during the group H Champions League soccer match between Maccabi Haifa and Paris Saint-Germain in Haifa, Israel, Wednesday, Sept. 14, 2022. (AP Photo/Ariel Schalit)
Ο Λιονέλ Μέσι AP PHOTO/ARIEL SCHALIT

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο βασιλιάς του Instagram, καθώς τον ακολουθούν πάνω από μισοδισεκατομμύριο άνθρωποι. Καλά παέι και ο Λιονέλ Μέσι που ναι μεν έχει λιγότερους από τον Πορτογάλο, αλλά ξεπερνάει τους 300.000.000 followers. Με τις ομάδες, όμως, τι συμβαίνει; Ποιο κλαμπ έχει το καλύτερο Insta;

Στη λίστα με τις δέκα ομάδες με τους περισσότερους ακόλουθους, καθόλου τυχαία οι πέντε πρώτες έχουν συνδεθεί με το δίδυμο Μέσι - Ρονάλντο. Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι η πρώτη και με μια... Ελλάδα διαφορά από την Μπαρτσελόνα, ενώ από τη θέση 2 και κάτω το χάσμα των followers είναι αρκετά μεγάλο.

Η λίστα με τις δέκα πιο δημοφιλείς

  1. Ρεάλ 129Μ
  2. Μπάρτσα 114Μ
  3. Παρί 64Μ
  4. Γιουνάιτεντ 61Μ
  5. Γιούβε 56Μ
  6. Λίβερπουλ 41Μ
  7. Τσέλσι 37Μ
  8. Σίτι 37Μ
  9. Μπάγερν 35Μ
  10. Άρσεναλ 24Μ

Παραπάνω, είδατε τη λίστα με τις δέκα πιο ακολουθούμενες ομάδες στο Instagram και δεν διαφένεται κάποια τεράστια έκπληξη συγκριτικά με τη δημοφιλία και τον αντίκτυπο που έχουν τόσο τα συγκεκριμένα κλαπ όσο και οι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε αυτά.

Μουντιάλ 2022, Ζιντάν: Ο λόγος που αρνήθηκε την πρόσκληση

Μέσι: Ούτε που θέλει να βλέπει τον Πολωνό διαιτητή του τελικού

Μπενζεμά: Καλό το "δεν ενδιαφέρομαι", αλλά το τελευταίο story ήταν όλα τα λεφτά

News 24/7

24MEDIA NETWORK