Γιουνάιτεντ: Η "σπόντα" του Τεν Χαχ για Μαγκουάιρ και τα τρία σενάρια

Πώς δεν είναι πέμπτη επιλογή στην ιεραρχία αλλά πρέπει να παλέψει για τη θέση του δήλωσε ο Έρικ Τεν Χαχ για τον Χάρι Μαγκουάιρ, για τον οποίο δεν είναι λίγες οι ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον.

Manchester United's Harry Maguire applauds fans at the end of the English Premier League soccer match between Manchester United and West Ham United at Old Trafford stadium in Manchester, England, Sunday, Oct. 30, 2022. (AP Photo/Jon Super)
Ο Χάρι Μαγκουάιρ, αρχηγός της Γιουνάιτεντ SUNDAY, OCT. 30, 2022. (AP PHOTO/JON SUPER)

Δεν είναι λίγοι οι παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που έχουν παραγκωνιστεί από τον Έρικ Τεν Χαχ, με τον Ολλανδό να έχει ξεκαθαρίσει από την αρχή της προθέσεις και να μην κάνει εξαιρέσεις.

Η αρχή έγινε με τον Κριστιάνο Ρονάλντο με τον οποίο οι σχέσεις οδηγήθηκαν στα άκρα κάτι που έφερε την αποχώρηση του Πορτογάλου από την ομάδα με προορισμό την Αλ Νασρ.

Μετά σειρά είχε μία από τις ακριβότερες μεταγραφές στην ιστορία της ομάδας, ο Τζέιντον Σάντσο, τον οποίο ο Τεν Χαχ έστειλε στην Ολλανδία προκειμένου να ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα με προπονητή ομάδας τέταρτης κατηγορίας της χώρας και μετά από μηνές δεν έχει εντάξει ενεργά στο ρόστερ της ομάδας.

Τα δεδομένα ανέτρεψε ο Ολλανδός και στην περίπτωση του αρχηγού της ομάδας, Χάρι Μαγκουάιρ, βγάζοντας τον από την βασική 11αδα της ομάδας μετά από κάποια ανεπιτυχή αποτελέσματα της ομάδας στην αρχή της χρονιάς.

Για τον Άγγλο, ο οποίος πραγματοποίησε ένα αρκετά καλό Παγκόσμιο Κύπελλο, ρωτήθηκε ο Ολλανδός τεχνικός με αφορμή και τα σενάρια που τον θέλουν να βρίσκεται στο στόχαστρο τόσο της Έβερτον όσο και της Γουέστ Χαμ.

"... Ο Χάρι Μαγκουάιρ; Σίγουρα δεν είναι πέμπτη μας επιλογή. Ο Χάρι πρέπει να παλέψει για τη θέση του και τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν. Μερικές φορές αυτό γίνεται και πολύ γρήγορα..."

Προς το παρόν δε τίθεται θέμα αποχώρησης του Άγγλου από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Το συμβόλαιο του με τους Κόκκινους Διαβόλους λήγει το καλοκαίρι του 2025 και το ενδιαφέρον των ομάδων που προαναφέρθηκαν δεν έχει πάρει, προς το παρόν τουλάχιστον, επίσημη μορφή.

Διαβάστε Περισσότερα

Πεπ: Έκανε δήλωση - βόμβα για Μπάρτσα, ξεκαθάρισε τα δεδομένα ο CEO της Σίτι

Παρί: Έκλεισε παιχταρά για αντι-Κιμπεμπέ

Αντσελότι: "Πέταξε" ατακάρα για τους επικριτές του στυλ της Ρεάλ

News 24/7

24MEDIA NETWORK