Μέσι: Χαμός στην Παρί! Τσακώθηκε με συμπαίκτη του, τους χώρισαν οι ψυχραιμότεροι

Επεισόδιο ανάμεσα στον Λιονέλ Μέσι και τον Βιτίνια προκλήθηκε στη τελευταία προπόνηση της Παρί πριν από την αναμέτρηση με τη Μαρσέιγ, σύμφωνα με την Equipe.

PSG's Lionel Messi reacts during the French League One soccer match between Paris Saint-Germain and Toulouse, at the Parc des Princes, in Paris, France, Saturday, Feb. 4, 2023. (AP Photo/Lewis Joly)
Ο Λιονέλ Μέσι AP PHOTO/LEWIS JOLY

Σε κρίση βρίσκεται η ομάδα της Παρί Σεν Ζερμέν καθώς τα διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα των τελευταίων ημερών έχουν χαλάσει το κλίμα στα αποδυτήρια και φέρνουν διαρκείς εντάσεις.

Στη τελευταία προπόνηση της Παρί πριν από την αναμέτρηση με την Μαρσέιγ έγινε ακόμα ένα επεισόδιο που δείχνει την κατάσταση που επικρατεί στη γαλλική ομάδα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Equipe που αναπαράγει και η MARCA, προκλήθηκε ένταση ανάμεσα στον σταρ της ομάδας, Λιονέλ Μέσι και τον Βιτίνια.

Ο λόγος ήταν ένα σκληρό τάκλιν που έκανε ο Πορτογάλος στον Λίο κατά τη διάρκεια του οικογενειακού διπλού, με τους ψυχραιμότερους να ηρεμούν άμεσα τα πνεύματα.

Θυμίζουμε, ότι ο Βιτίνια πρόσφατα είχε τσακωθεί και με το άλλο μεγάλο αστέρι της Παρί Σεν Ζερμέν, Νεϊμάρ.

Πάντως, όλο και πληθαίνουν τα σενάρια που θέλουν τον Μέσι να επιθυμεί να αποχωρήσει από την γαλλική ομάδα εξαιτίας του κλίματος που επικρατεί. Πολλοί οι μνηστήρες. Η Παρί έχει "κυκλώσει" ήδη τον αντικαταστάτη του.

Διαβάστε Περισσότερα

Γιουνάιτεντ: Μετά τον Όσιμεν θέλει κι άλλον παικταρά από την Νάπολι

Ρονάλντο: Αυτός είναι ο σταρ που ζήτησε από την Αλ Νασρ

Αλεχάντρε Πάτο, πού βρίσκεται ο επιθετικός των 60.000.000 ευρώ;

News 24/7

24MEDIA NETWORK