Γιουβέντους: Ο μεγάλος αρχηγός έτοιμος να πάει στην ομάδα που θέλει όλα τα αστέρια

Για την απόκτηση του αρχηγού της Γιουβέντους, Λεονάρντο Μπονούτσι κινείται η Ίντερ Μαϊάμι σύμφωνα με δημοσίευμα του Calciomercatoweb.

Juventus' Leonardo Bonucci celebrates after scoring his side's opening goal during the Champions League group H soccer match between Juventus and Paris Saint Germain at the Allianz stadium in Turin, Italy, Wednesday, Nov. 2, 2022. (AP Photo/Antonio Calanni)
Ο Λεονάρντο Μπονούτσι πανηγυρίζει AP

Τεράστιες αλλαγές αναμένεται να γίνουν στην ομάδα της Γιουβέντους το ερχόμενο καλοκαίρι εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει και δεν αποκλείεται να υπάρξει και αποχώρηση βόμβα από την ομάδα.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το Calciomercatoweb ο μεγάλος αρχηγός της ομάδας, Λεονάρντο Μπονούτσι βρίσκεται πολύ κοντά στην έξοδο για λογαριασμό κορυφαίας ομάδας του MLS.

Ο λόγος για την Ίντερ Μαϊάμι του Ντέιβιντ Μπέκαμ, η οποία πρόσφατα ανακοίνωσε μέσω του προπονητή της πως θέλει τόσο τον Λιονέλ Μέσι όσο και πρώην συμπαίκτη του.

Το συμβόλαιο του Μπονούτσι με την Γιουβέντους λήγει το καλοκαίρι του 2024 αλλά όπως αναφέρει και το δημοσίευμα, δεν αποκλείεται ο ποδοσφαιριστής να ζητήσει από τους ιθύνοντες της ομάδας την πρόωρη λύση του συμβολαίου του προκειμένου να μετακομίσει στην ομάδα του MLS.

Διαβάστε Περισσότερα

Μέσι: Χαμός στην Παρί! Τσακώθηκε με συμπαίκτη του, τους χώρισαν οι ψυχραιμότεροι

Γιουνάιτεντ: Μετά τον Όσιμεν θέλει κι άλλον παικταρά από την Νάπολι

Μπέλιγχαμ: Η Ντόρτμουντ είναι έτοιμη να κάνει την απόλυτη ανατροπή

News 24/7

24MEDIA NETWORK