Ίντερ: Ο Ζανέτι ξεκαθάρισε την κατάσταση για τον "κίλλερ" των Νερατζούρι

Πώς ο Λαουτάρο είναι πολύ χαρούμενος στην Ίντερ και το μόνο που πρέπει να κάνουν όλοι είναι να τον απολαμβάνουν στο γήπεδο, ανέφερε σε δηλώσεις του ο Χαβιέρ Ζανέτι.

Inter Milan's Javier Zanetti,of Argentina greets his fans  at the end of the Serie A soccer match between Inter Milan and Lazio at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, May 10, 2014. Zanetti will retire after 19 seasons at Inter, and the stadium was sold out as fans packed in to bid farewell to their 40-year-old captain. (AP Photo/Antonio Calanni)
Ο Χαβιέρ Ζανέτι με τη φανέλα της Ίντερ AP

Την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Champions League πήρε η Ίντερ επί της Μίλαν και είναι έτοιμη να διεκδικήσει το 4ο τρόπαιο στην ιστορία της στη διοργάνωση.

Μεγάλος πρωταγωνιστής στην δεύτερη αναμέτρηση ήταν ο Λαουτάρο Μαρτίνες, για τον οποίο δεν έχουν σταματήσει να ηχούν σειρήνες από την Premier League, με πιο έντονο να είναι το ενδιαφέρον των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι.

Για την περίπτωση του Λαουτάρο μίλησε ο αντιπρόεδρος και θρύλος των Ιταλών, Χαβιέρ Ζανέτι, λέγοντας πως το μόνο που χρειάζεται είναι να απολαύσουν όλα όσα κάνει στο γήπεδο.

Μάλιστα, εξέφρασε και την άποψή του πως ο ποδοσφαιριστής είναι πολύ χαρούμενος στο Μιλάνο και δεν αποκλείεται να μείνει για πολλά χρόνια, κάτι που είχε δηλώσει πρόσφατα και ο CEO της ομάδας.

"...Όπως έχουν τα πράγματα, είναι καιρός να απολαύσουμε τον Λαουτάρο ως ποδοσφαιριστή. Είναι πολύ χαρούμενος εδώ, νιώθει σαν στο σπίτι του. Εύχομαι να μείνει εδώ για πολλά χρόνια ακόμα..."

Θυμίζουμε ότι ο Λαουτάρο, παρά τις κακές του εμφανίσεις στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, εντυπωσιάζει με την Ίντερ έχοντας σε 52 συμμετοχές 25 γκολ και 10 ασίστ.

Δείτε τις σχετικές δηλώσεις

Διαβάστε Περισσότερα

Νεϊμάρ: Πήγε σε πάρτι στην Βαρκελώνη εν αγνοία της Παρί

Μπάγερν: Παρουσίασε την νέα φανέλα με παίκτη που θέλει να διώξει

Μπονούτσι: Προανήγγειλε το τέλος της καριέρας του ο θρύλος της Γιούβε

News 24/7

24MEDIA NETWORK