Ισπανός παικταράς με πέντε Champions League εκδιώχθηκε από την ομάδα του σε λιγότερο από έξι μήνες

Ο Ίσκο δεν στέριωσε στην Σεβίλλη και χωρίς καν να συμπληρωθούν έξι μήνες από τον ερχομό του στο κλαμπ, αποχαιρέτησε...

Real Madrid's Isco, left, celebrates with teammates after scoring his side's opening goal during the Champions League, round of 16, first leg soccer match between Real Madrid and Manchester City at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Feb. 26, 2020. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Ίσκο με τη φανέλα της Ρεάλ AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Βόμβα στο ισπανικό ποδόσφαιρο, καθώς Σεβίλλη και Ίσκο χώρισαν. Ο Ισπανός χαφ είχε υπογράψει ως ελεύθερος στους Ανδαλουσιανούς τον Αύγουστο '22, αλλά δεν κατάφερε να δείξει κάτι στη νέα του ομάδα και σε λιγότερο από έξι μήνες λύνει το διετές συμβόλαιο που είχε υπογράψει.

Ο Ίσκο που είναι κάτοχος πέντε Champions League με την Ρεάλ Μαδρίτης είχε φύγει ως ελεύθερος από τους Πρωταθλητές Ευρώπης. Έπαιζε στη βασίλισσα από το 2013. Τη μεταγραφή του είχε εισηγηθεί ο Λοπετέγκι, ωστόσο με την απομάκρυνση του δεύτερου δεν άργησε κι αυτή του δεύτερου.

Πλέον, 30χρονος Ισπανός με τις 38 συμμετοχές και τα 12 γκολ στην εθνική θα κινηθεί ελεύθερος στην αγορά του Ιανουαρίου, αναζητώντας τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο Ίσκο τελείωσε από την Σεβίλλη με 19 συμμετοχές, ένα γκολ και τρεις ασίστ.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Μέσι αντέγραψε τον Μαραντόνα και εκπλήρωσε την ευχή του μερικούς μήνες πριν από το θάνατό του

Το βίντεο που αποδεικνύει πως Γκριεζμάν και Λορίς δεν ήθελαν τον Μπενζεμά στην Γαλλία

Ο Ντι Μαρία αυτοπροτάθηκε στην Μπαρτσελόνα, γιατί δεν προχώρησε το "μπαμ"

News 24/7

24MEDIA NETWORK