"Κάηκε" η Νάπολη με την νίκη τίτλου και ο Κβαραντόνα ξεσάλωσε

Την αποθέωση γνώρισαν οι ποδοσφαιριστές της Νάπολι μετά από τη νίκη τίτλου επί της Γιουβέντους με τον Κβίτσα Κβαρατσχέλια να "τρελαίνεται" και να απαθανατίζει τη στιγμή.

Napoli's Giovanni Di Lorenzo, left, celebrates with Napoli's Khvicha Kvaratskhelia after scoring his side's second goal during the Champions League round of 16 second leg soccer match between Eintracht Frankfurt and Napoli, at the Deutsche Bank Arena in Frankfurt, Germany, Tuesday, Feb. 21, 2023. (AP Photo/Michael Probst)
Ο Κβίτσα Κβαρατσχέλια AP PHOTO/MICHAEL PROBST

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί της Γιουβέντους πανηγύρισε η Νάπολι και πλέον βρίσκεται ένα τρίποντο μακρία από την κατακτήση του Σκουντέτο έπειτα από 33 χρόνια και την σεζόν 1989-1990 όταν στην ομάδα βρισκόταν ακόμα ο Ντιέγκο Μαραντόνα.

Οι οπαδοί της Νάπολι ζουν το όνειρό τους και μετά από τον θρίαμβο επί της Γιούβε δημιούργησαν εκπληκτική ατμόσφαιρα στους δρόμους της πόλης με το μεγάλο αστέρι της ομάδας, Κβίτσα Κβαρατσχέλια να ανεβαίνει στην οροφή του λεωφορείου και να "τρελαίνεται" από την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί.

Μάλιστα, ο Γεωργιανός, παρά το γεγονός πως δεν είναι ιδιαίτερα ενεργός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θέλησε να μοιραστεί το πανηγυρικό κλίμα με τους ακολούθους του ανεβάζοντας ένα επικό βίντεο.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Διαβάστε Περισσότερα

Ελληνική απειλή στον πάγκο της Τσέλσι για τον Ποτσετίνο

Γιουνάιτεντ: Ο Κασεμίρο εντυπωσίασε τους συμπαίκτες του με την πρωτοβουλία του

Ο 56άρης Μιούρα ήρθε Ευρώπη και πέτυχε τον πρώτο του μεγάλο στόχο

News 24/7

24MEDIA NETWORK