Κανσέλο: Μετά την δυσαρέσκειά του, ο Νάγκελσμαν ξεκαθάρισε τι ισχύει

Πως είχε μία συζήτηση με τον Ζοάο Κανσέλο μετά από μία προπόνηση της Μπάγερν και ξεκαθαρίστηκαν τα ζητήματα που είχαν προκύψει, ανέφερε σε δηλώσεις του ο Τζούλιαν Νάγκελσμαν.

Bayern's Joao Cancelo, center, kicks the ball during the German Bundesliga soccer match between Borussia Moenchengladbach and Bayern Munich at the Borussia Park in Moenchengladbach, Germany, Saturday, Feb. 18, 2023. (AP Photo/Martin Meissner)
Ο Ζοάο Κανσέλο με τη φανέλα της Μπάγερν Μονάχου AP

Μεγάλη πρόκριση πανηγύρισε η Μπάγερν Μονάχου επί της Παρί για τη φάση των 16 του Champions League με το πιο ηχηρό μεταγραφικό απόκτημα του καλοκαιριού, Ζοάο Κανσέλο να έρχεται και πάλι από τον πάγκο.

Για τον Κανσέλο ερωτήθηκε ξανά ο προπονητής των Βαυαρών, Τζούλιαν Νάγκελσμαν και αυτή τη φορά προχώρησε σε περισσότερες λεπτομέρειες τόσο για τη συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή όσο και για το περιεχόμενο της συζήτησής τους.

"...Θα ξεκινήσει αύριο. Όταν παίζει όλα είναι καλά, όταν δεν παίζει όχι. Αυτό είναι φυσιολογικό. Είπα στον Ζοάο την άποψή μου μετά από μία προπόνηση όπου δεν έκανε καλή εντύπωση, μιλήσαμε και είχε μία καλή αντίδραση σε όσα του είπα..."

Θυμίζουμε, πως ο Κανσέλο αποχώρησε από τη Μάντσεστερ Σίτι στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο καθώς οι αντιδράσεις του ποδοσφαιριστή όταν δεν έπαιζε βασικός δεν άρεσαν καθόλου στον Πεπ Γκουαρντιόλα.

Δείτε τις σχετικές δηλώσεις

Διαβάστε Περισσότερα

Άρσεναλ: Ο Αρτέτα κάνει την έκπληξη με τον αντι-Καϊσέδο

Λεβαντόφσκι: Απάντησε για το μέλλον του και άφησε ερωτηματικά

Μπαρτσελόνα: Το 18χρονο wonderkid επιβεβαίωσε τα πάντα και περιμένει να εκπληρωθεί το όνειρό του

News 24/7

24MEDIA NETWORK