Λεβαντόφσκι: Απάντησε για το μέλλον του και άφησε ερωτηματικά

Πως θεωρεί ότι μπορεί να αγωνίζεται στο κορυφαίο επίπεδο σίγουρα για ένα ή δύο χρόνια ακόμα δήλωσε ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στην καταλανική SPORT.

Barcelona's Robert Lewandowski celebrates after scoring his side's fourth goal during a Group C Champions League soccer match between FC Barcelona and Viktoria Plzen at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, Sept. 7, 2022. (AP Photo/Joan Monfort)
Ο Ρομπέρτ Λεβαντόφσκι AP PHOTO/JOAN MONFORT

Την πρώτη του χρονιά με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα διανύει ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι έχοντας κερδίσει τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις του με 25 γκολ και 6 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο 34χρονος Πολωνός ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο με τους μπλαουγκράνα μέχρι το καλοκαίρι του 2026 και σε δηλώσεις του στην καταλανική Sport ρωτήθηκε για το τι σκοπεύει να κάνει μ' αυτό λέγοντας πως δεν ξέρει πόσα χρόνια ακόμα θα μπορέσει να είναι στο κορυφαίο επίπεδο.

"...Θεωρώ πως μπορώ να παίζω ακόμα για κάποια χρόνια στο υψηλότερο επίπεδο, αλλά δεν ξέρω για πόσα. Είμαι σίγουρος ότι δεν θα είναι για ένα ή δύο αλλά για περισσότερα..."

Θυμίζουμε, ότι σε παλαιότερες δηλώσεις του ο Λεβαντόφσκι δεν είχε αποκλείσει το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στο άμεσο μέλλον στο πρωτάθλημα του MLS.

Διαβάστε Περισσότερα

Άρσεναλ: Ο Αρτέτα κάνει την έκπληξη με τον αντι-Καϊσέδο

Μπαρτσελόνα: Το 18χρονο wonderkid επιβεβαίωσε τα πάντα και περιμένει να εκπληρωθεί το όνειρό του

Μπάγερν: "Δένει" για πολλά χρόνια το μεγάλο αστέρι της

News 24/7

24MEDIA NETWORK