Νεϊμάρ: Η Παρί έκανε μεγάλο λάθος το 2017 και τον "κατέστρεψε"

Την αποκάλυψη πως η Παρί Σεν Ζερμέν επέλεξε να μην στείλει στο χειρουργείο τον Νεϊμάρ το 2017 αλλά να ρισκάρει το ενδεχομένο συχνών υποτροπών έκανε το FOOTMERCATO.

PSG's Neymar warms up prior to a French League One soccer match between Monaco and Paris Saint-Germain at the Stade Louis II in Monaco, Saturday, Feb. 11, 2023. (AP Photo/Daniel Cole)
Ο Νεϊμάρ σε προθέρμανση της Παρί Σεν Ζερμέν AP

Τις υπηρεσίες του Νεϊμάρ για το υπόλοιπο της φετινής αγωνιστικής περιόδου θα στερηθεί η Παρί Σεν Ζερμέν καθώς ο τραυματισμός του Βραζιλιάνου ήταν πιο σοβαρός από ότι έδειχναν οι αρχικές προβλέψεις και θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Νεϊμάρ αντιμετωπίζει πρόβλημα με τον δεξί του αστράγαλο κάτι που όπως αποκαλύπτει το FOOTMERCATO είχε τονιστεί από το 2017.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα, όταν ο Βραζιλιάνος σταρ πήρε μεταγραφή στην Παρί και πέρασε από τις παραδοσιακές ιατρικές εξετάσεις φάνηκε πως ο αστράγαλός του ήταν σε κακή κατάσταση.

Η γαλλική ομάδα όμως δεν ήθελε τότε να βάλει για μεγάλο χρονικό διάστημα τον Νεϊμάρ στο "ψυγείο" καθώς ήταν το πιο ακριβό της περιουσιακό στοιχείο και επέλεξε να ρισκάρει κάτι που όπως δείχνουν οι συχνοί τραυματισμοί του στον αστράγαλο από το 2017 μέχρι και σήμερα, πλήρωσε ακριβά.

Διαβάστε Περισσότερα

Τότεναμ: Το φαβορί για αντι-Λορίς παίζει σε κορυφαία ομάδα

Κύριος ο Όσιμεν, δήλωσε πως δουλεύει για να πάει στην Αγγλία ενώ καθόταν δίπλα στον πρόεδρο της Νάπολι

Γιουνάιτεντ: Ψυχολόγος στο προπονητικό μετά από την επτάρα στο Άνφιλντ

News 24/7

24MEDIA NETWORK