Κορυφαίος στόχος του Αντσελότι "σνομπάρει" τη Ρεάλ με ανατρεπτική δήλωση

Την επιθυμία του να παραμείνει για πολλά χρόνια στη Νιούκαστλ και να γράψει ιστορία εξέφρασε σε δηλώσεις του ο Μπρούνο Γκιμαράες ο οποίος αποτέλει έναν από τους μεταγραφικούς στόχους του Κάρλο Αντσελότι.

Real Madrid's head coach Carlo Ancelotti grimaces prior the start of the Spanish La Liga soccer match between Elche and Real Madrid at the Martinez Valero Stadium in Elche, Spain, Wednesday, Oct. 19, 2022. (AP Photo/Alberto Saiz)
Ο Κάρλο Αντσελότι στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης AP

Τη λίστα με τους μεταγραφικούς της στόχους για το ερχόμενο καλοκαίρι φτιάχνει η ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Κάρλο Αντσελότι να έχει ξεκαθαρίσει πως αναζητά έναν ποδοσφαιριστή για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής της ομάδας.

Μεγάλος στόχος είναι ο Τζουντ Μπέλιγχαμ για τον οποίο όμως οι μνηστήρες είναι αρκετοί και η Ντόρτμουντ δεν ρίχνει τις απαιτήσεις κάτω από τα 120.000.000 ευρώ.

Οι άλλοι δύο μεγάλοι στόχοι του Ιταλού τεχνικού, του οποίου βέβαια το μέλλον μόνο βέβαιο δεν είναι στην Ρεάλ εξαιτίας των φετινών εμφανίσεων της ομάδας, αγωνίζονται στην Premier League με τον έναν μάλιστα να ξεκαθαρίζει σε δηλώσεις του πως το μέλλον του είναι στην Νιούκαστλ.

Ο λόγος για τον Μπρούνο Γκιμαράες ο οποίος αγωνίζεται από τον Γενάρη του 2022 στη Νιουκάστλ και δήλωσε πως θέλει να παραμείνει για πολλά χρόνια στην ομάδα καθώς θα έχει την ευκαιρία κάθε χρόνο να αγωνίζεται στο Champions League.

"... Η Νιούκαστλ θα είναι στο Champions League κάθε χρόνο στο μέλλον. Σκέφτομαι ότι θα μείνω εδώ για πολύ καιρό. Η προτεραιότητά μου είναι να γράψω ιστορία με τον σύλλογο..."

Δείτε τις σχετικές δηλώσεις

Διαβάστε Περισσότερα

Νεϊμάρ: Η Παρί έκανε μεγάλο λάθος το 2017 και τον "κατέστρεψε"

Γιουνάιτεντ: Ψυχολόγος στο προπονητικό μετά από την επτάρα στο Άνφιλντ

Τότεναμ: Το φαβορί για αντι-Λορίς παίζει σε κορυφαία ομάδα

News 24/7

24MEDIA NETWORK