Νιούκαστλ: Οι Σαουδάραβες θέλουν να κάνουν την πιο ακριβή αγορά της θητείας τους

Στην κορυφή των προτιμήσεων της Νιούκαστλ φέρεται να βρίσκεται ο Ντούσαν Βλάχοβιτς σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα. Η Γιουβέντους έχει βάλει πωλητήριο ύψους 80.000.000 ευρώ στον ποδοσφαιριστή.

Saudi Arabia's Crown Prince Mohammed bin Salman arrives to attend the APEC Leader's Informal Dialogue with Guests as part of the APEC summit in Bangkok, Thailand, Friday, Nov. 18, 2022. (Rungroj Yongrit/Pool Photo via AP)
Ο Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν, βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας (RUNGROJ YONGRIT/POOL PHOTO VIA AP)

Στην πρώτη σκάλα του βαθμολογικού πίνακα της Premier League βρίσκεται η ομάδα της Νιούκαστλ, συμμετέχοντας μάλιστα και στον μεγάλο τελικό του Carabao Cup κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι Σαουδάραβες επενδυτές της ομάδας έχουν προχωρήσει σε αρκετές προσθήκες από τότε που ανέλαβαν την ιδιοκτησία της αγγλικής ομάδας και κάτι τέτοιο αναμένεται να συμβεί και την ερχόμενη μεταγραφική περίοδο.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα του το TuttoJuve και αναπαράγει το GOAL, η Νιούκαστλ έχει στη λίστα της για την ενίσχυση της επίθεσης της την περίπτωση του άσου της Γιουβέντους, Ντούσαν Βλάχοβιτς.

Ο 23χρονος Σέρβος έγινε παίκτης της Γιουβέντους το περασμένο καλοκαίρι και οι οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι Ιταλοί τον έχουν κάνει φαβορί για ενδεχόμενη πώληση.

Πάντως, για την περίπτωση του Βλάχοβιτς μόνο λίγοι δεν είναι οι μνηστήρες καθώς βρίσκεται ψηλά στη λίστα τόσο της Μπάγερν όσο και κορυφαίων αγγλικών ομάδων με την Γιουβέντους να κοστολογεί την περίπτωσή του περίπου στα 75.000.000 ευρώ

Θυμίζουμε, ότι η ακριβότερη αγορά των νέων ιδιοκτητών της Νιούκαστλ είναι αυτή του Αλεξάντερ Ισάακ ο οποίος αποκτήθηκε από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ αντί 70.000.000 ευρώ.

Διαβάστε Περισσότερα

Τότεναμ: Το φαβορί για αντι-Λορίς παίζει σε κορυφαία ομάδα

Γιουνάιτεντ: Ψυχολόγος στο προπονητικό μετά από την επτάρα στο Άνφιλντ

Κύριος ο Όσιμεν, δήλωσε πως δουλεύει για να πάει στην Αγγλία ενώ καθόταν δίπλα στον πρόεδρο της Νάπολι

News 24/7

24MEDIA NETWORK