Καρίμ Μπενζεμά: Οι αποκαρδιωτικές προηγούμενες θέσεις του στη Χρυσή Μπάλα

Ο Καρίμ Μπενζεμά κατέκτησε την Χρυσή Μπάλα, αλλά τις προηγούμενες φορές μόνο μία φορά τερμάτισε πάνω από τη δεκάδα. Υπήρξαν φορές που δεν έπιασε ούτε εικοσάδα.

Real Madrid's Karim Benzema applauds fans after winning the Champions League final soccer match between Liverpool and Real Madrid at the Stade de France in Saint Denis near Paris, Sunday, May 29, 2022. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Ο Καρίμ Μπενζεμά AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH

Κατέκτησε τα πάντα με την Ρεάλ Μαδρίτης και τα προηγούμενα χρόνια. Ωστόσο, η μερίδα του λέοντος άνηκε πάντα στον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Μπενζεμά δεν ήταν ποτέ ο απόλυτος πρωταγωνιστής της ομάδας του έστω κι αν αθόρυβα έκανε τη βρώμικη δουλειά για να βρίσκουν χώρους και να σκοράρουν τα πρώτα βιολιά και κυρίως ο Πορτογάλος.

Εν τέλει ο Γαλλοαλγερινός πραγματοποίησε πέρυσι μία φανταστική σεζόν με την Ρεάλ κι όχι απλά κατέκτησε τίτλους και έγινε πρωταγωνιστής, αλλά κατέκτησε και την Χρυσή Μπάλα. Αλήθεια, τις προηγούμενες χρονιές πού έμπαινε στη σχετική λίστα ο νυν κορυφαίος παίκτης του κόσμου;

Ο Μπενζεμά μία φορά ήταν πάνω δεκάδα, ενώ υπήρξαν φορές που δεν έπιασε ούτε την 20αδα ή δεν είναι καν υποψηφίος! Παρακάτω, μπορείτε να δείτε το σχετικό γράφημα με τις θέσεις που είχε τερματίσει ο Καρίμ πριν από την κορυφή της Δευτέρας (17/10) στο Παρίσι.

Δείτε το σχετικό γράφημα

Διαβάστε περισσότερα

Χρυσή Μπάλα: Ο Μπενζεμά με την πρώην και τη νυν στο γκαλά

Ποδοσφαιριστής στην Κολομβία έκανε την πιο χυδαία χειρονομία ever

Μπενζεμά: Η ιστορία πίσω από την εμφάνιση 2Pac στη Χρυσή Μπάλα

News 24/7

24MEDIA NETWORK