Κάρλο Αντσελότι: Η δεύτερη πατρίδα που υποστηρίζει στο Μουντιάλ 2022

Στενές σχέσεις με τη χώρα του Καναδά έχει ο Κάρλο Αντσελότι λόγω της τωρινής συζύγου του, γι' αυτό και τη στηρίζει στο Μουντιάλ 2022.

Real Madrid's head coach Carlo Ancelotti smiles during a training session, a day ahead of the UEFA Super Cup final soccer match between Real Madrid and Eintracht Frankfurt, at Helsinki's Olympic Stadium, Finland, Tuesday, Aug. 9, 2022. (AP Photo/Sergei Grits)
O Αντσελότι χαιρετάει το κοινό AP

Μπορεί η Ιταλία να μην κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τη τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αυτό δε σημαίνει όμως ότι ο Κάρλο Αντσελότι δεν υποστηρίζει κάποια ομάδα.

Όπως δήλωσε ο Ιταλός τεχνικός στο IFTV η χώρα που υποστηρίζει στο φετινό τουρνουά είναι ο Καναδάς. "...στηρίζω τον Καναδά στο Μουντιάλ, καθώς έχει να προκριθεί πολλά χρόνια στην τελική φάση της διοργάνωσης και είναι το δεύτερο σπίτι μου..."

Ο λόγος που ο Ιταλός τεχνικός θεωρεί τον Καναδά δεύτερο σπίτι είναι η Καναδή σύζυγός του, Μαριάν Μπαρένα Μακλέι με την οποία, πριν υπογράψει στην Μπάγερν Μονάχου το 2016, είχε μείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα στο Βανκούβερ.

Μάλιστα, ο Καρλίτο δεν απέκλεισε και το ενδεχόμενο να γίνει κάποια στιγμή πρώτος προπονητής στην εθνική ομάδα του Καναδά, χώρα που θα είναι μία από τις τρεις που διοργανώσουν το Μουντιάλ του 2026.

Διαβάστε Περισσότερα

Μουντιάλ 2022: Ο απίθανος λόγος που ο Άμραμπατ άργησε να βγει στο ημίχρονο

Μουντιάλ 2022: Δύο "Γερμανοί" ξετίναξαν τα... πάντσερ

Μουντιάλ 2022: Ο διαιτητής πήγε να ελέγξει το περιβραχιόνιο του Νόιερ

News 24/7

24MEDIA NETWORK