Κι όμως ο Λαζάρ Μάρκοβιτς είναι ακόμα ποδοσφαιριστής

Το πάλαι ποτέ σπουδαίο ταλέντο της Σερβίας είναι μόλις 28 ετών και συνεχίζει να παίζει ποδόσφαιρο στην Τουρκία.

Liverpool's Steven Gerrard, center, celebrates scoring with teammates Lazar Markovic, left, and Jordon Ibe during the English Premier League soccer match between Liverpool and Tottenham Hotspur at Anfield Stadium, Liverpool, England, Tuesday Feb. 10, 2015. (AP Photo/Jon Super)
Ο Στίβεν Τζέραρντ αγκαλιά με τον Λαζάρ Μάρκοβιτς AP PHOTO/JON SUPER

Ο Λαζάρ Μάρκοβιτς είναι απ' αυτούς τους παίκτες που κατά καιρούς έχει ακουστεί για μεταγραφή στην Ελλάδα.

Κάποτε, ο Σέρβος θεωρήθηκε ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της πατρίδας του και στο ποδόσφαιρο γενικότερα, αλλά τα τελευταία χρόνια τα ίχνη χάθηκαν. Παραμένει ποδοσφαιριστής για όσους αναρωτιούνται. Ο Μάρκοβιτς είναι ακόμα 28 ετών.

Αυτή την περίοδο ο πλάγιος επιθετικός βρίσκεται στην Τουρκία. Το καλοκαίρι του '22 μετακόμισε στη γειτονική μας χώρα ως ελεύθερος από την Παρτιζάν στην Γκαζιαντέπ. Και πριν από μερικές ημέρες δόθηκε δανεικός την Τραμπζονσπόρ των Μπακασέτα - Σιώπη.

Η πορεία του Μάρκοβιτς στην Τουρκία δεν ήταν κακή αφού σε 22 ματς πρόλαβε να μετρήσει 5 γκολ και 3 ασίστ. Για όσους δεν γνωρίζουν αναφερόμαστε σ' έναν παίκτη που στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας πωλήθηκε από την Παρτιζάν στην Μπενφίκα αντί 10.000.000 ευρώ κι από τους Πορτογάλους στην Λίβερπουλ ένα χρόνο αργότερα με 25.000.000 ευρώ.

Διαβάστε περισσότερα

Σάρωσε με την Λέστερ, πουλήθηκε 40Μ και στα 32 του δεν βρίσκει ομάδα να πάει

Αντσελότι: Στα "μαχαίρια" με την ακριβότερη μεταγραφή της ομάδας, θέλει να τον διώξει άμεσα

Τσέλσι: Δαπάνησε 360 εκατ. τον χειμώνα, έτοιμη να δώσει άλλα 150 το καλοκαίρι για κορυφαίο στόχο

News 24/7

24MEDIA NETWORK