Κλοπ: Οπαδός τον περίμενε με φανέλα Μπέλιγχαμ, ρώτησε το προφανές και ο Γερμανός "λύγισε"

Φανέλα του Τζουντ Μπέλιγχαμ φορούσε ένας οπαδός που φωτογραφήθηκε με τον Γιούργκεν Κλοπ, ρωτώντας τον μάλιστα αν θα έρθει ο ποδοσφαιριστής στην Λίβερπουλ.

Liverpool's Jordan Henderson, front, hugs with Liverpool's manager Jurgen Klopp at the end of the English Premier League soccer match between Liverpool and Arsenal at Anfield in Liverpool, England, Sunday, April 9, 2023. (AP Photo/Jon Super)
Ο Τζόρνταν Χέντερσον με τον Γιούργκεν Κλοπ AP

Την Άρσεναλ αντιμετώπισε η Λίβερπουλ για το πρωτάθλημα της Premier League, σε μία αναμέτρηση όπου ο Γιούργκεν Κλοπ τα έπαθε...όλα μετά κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης πέναλτι από τον Μοχάμεντ Σαλάχ.

Ένας οπαδός της ομάδας θέλησε να "τρολάρει" τον Κλοπ και του ετοίμαζε μία μεγάλη έκπληξη ενώ τον περίμενε για να φωτογραφηθούν.

Συγκεκριμένα, ο νεαρός φορούσε μία μπλούζα με το όνομα του Τζουντ Μπέλιγχαμ και ρώτησε τον Κλοπ αν ο ποδοσφαιριστής θα γίνει κάτοικος Λίβερπουλ το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Γερμανός προπονητής χαμογέλασε αλλά δεν έδωσε κάποια απάντηση στον νεαρό. Την ερώτηση του φίλου της Λίβερπουλ άκουσαν και οι Τρεντ Αλεξάντερ Άρνολντ και Τζόρνταν Χέντερσον, οι οποίοι επίσης "λύγισαν" από την συγκεκριμένη ερώτηση.

Θυμίζουμε ότι Χέντερσον και Αλεξάντερ Άρνολντ διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις με τον Μπέλιγχαμ και είναι από τα βασικά "όπλα" για να καταλήξει ο ποδοσφαιριστής στο Λίβερπουλ.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Διαβάστε Περισσότερα

Ρεάλ: Ο Μπαένα έκανε μήνυση και ο Βαλβέρδε κινδυνεύει με... αποκλεισμό

Πεπ: Ο Μπέλι του "κόβει" τα όνειρα και ανανεώνει κορυφαίο στόχο του

Μπαρτσελόνα: "Ψάχνεται" για την επιστροφή wonderkid που έγινε γνωστός λόγω... Νεϊμάρ

News 24/7

24MEDIA NETWORK