Κόντε: Φεύγει από την Τότεναμ και βρίσκεται αναμέσα σε δύο "μεγαθήρια"

Την επιστροφή του στην Ιταλία για χάρη είτε της Ίντερ είτε της Γιουβέντους φέρεται να επιθυμεί ο Αντόνιο Κόντε σύμφωνα με δημοσίευμα της GazzettadelloSport.

Tottenham's head coach Antonio Conte during the Premier League soccer match between Tottenham and Nottingham Forest at The Tottenham Hotspur Stadium in London, England, Saturday March 12th, 2023. (AP Photo/Leila Coker)
Ο Αντόνιο Κόντε στον πάγκο της Τότεναμ AP

Τη λίστα με τους διαδόχους του Αντόνιο Κόντε φτιάχνει η Τότεναμ καθώς ο Ιταλός προπονητής έχει ξεκαθαρίσει πως δεν θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιο του με τα "Σπιρούνια".

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η GazzettadelloSport, ο Κόντε επιθυμεί διακαώς να επιστρέψει στην Ιταλία καθώς του έχει λέιψει η ζωη εκεί, με τις ομάδες που "καλοβλέπει" να είναι δύο.

Ο λόγος για τις Γιουβέντους και Ίντερ, ομάδες στις οποίες ο Ιταλός προπονητής έχει μόνο καλές αναμνήσεις να θυμάται από τις θητείες του.

Πάντως, στον πάγκο της Γιουβέντους βρίσκεται ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι του οποίου το συμβόλαιο λήγει το 2025 ενώ σ'΄αυτόν της Ίντερ ο Σιμόνε Ιντζάγκι του οποίου το συμβόλαιο εκπνέει το καλοκαίρι του 2024.

Διαβάστε Περισσότερα

Άρσεναλ: Wonderkid της είπε "όχι" για χάρη της Μπαρτσελόνα

Πεπ: Αυτόν θέλει για αντι-Κανσέλο

Τσέλσι: Χαοτική η διαφόρα με το "παιδί" της, πωλητήριο το καλοκαίρι

News 24/7

24MEDIA NETWORK