Πεπ: Αυτόν θέλει για αντι-Κανσέλο

Για την απόκτηση του Μπεν Τσίλγουελ αναμένεται να κινηθεί η Μάντσεστερ Σίτι το ερχόμενο καλοκαίρι σύμφωνα με δημοσίευμα του ATHLETIC.

Manchester City's head coach Pep Guardiola speaks to Manchester City's Bernardo Silva, left, and Riyad Mahrez during the Champions League round of 16 first leg soccer match between RB Leipzig and Manchester City in Leipzig, Germany, Wednesday, Feb 22, 2023. (AP Photo/Michael Sohn)
Ο Γκουαρντιόλα δίνει οδηγίες στον Μαχρέζ AP PHOTO/MICHAEL SOHN

Την παραχώρηση του Ζοάο Κανσέλο στην Μπάγερν Μονάχου με τη μορφή δανεισμού ενέκρινε ο Πεπ Γκουαρντιόλα στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο καθώς ο ποδοσφαιριστής είχε υποπέσει σε διαδοχικά πειθαρχικά παραπτώματα εξαιτίας του ελάχιστου χρόνου συμμετοχής του.

Οι "Πολίτες" έχουν βάλει στους "Βαυαρούς" ρήτρα αγοράς του ποδοσφαιριστή που αγγίζει τα 70.000.000, οι οποίοι όμως δεν έχουν ξεκαθαρίσει ακόμα τις προθέσεις τους.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα,παρά το γεγονός πως μόνο σίγουρη δεν θεωρείται η οριστική αποχώρηση του Κανσέλο από την ομάδα, έχει βρει τον διάδοχο του στο πρόσωπο ενός παίκτη της Τσέλσι.

Ο λόγος για τον Μπεν Τσίλγουελ, ο οποίος πρόσφατα επέστρεψε στους αγωνιστικούς χώρους μετά από τον πολύμηνο τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε.

Ο Πεπ, όπως τουλάχιστον αναφέρει το ATHLETIC, θεωρεί τον Τσίλγουελ άξιο αντικαταστάτη του Κανσέλο παρά το γεγονός πως ο άγγλος αγωνίζεται κυρίως στο αριστερό άκρο της άμυνας, θέση την οποία ο Πορτογάλος έχει "υπηρετήσει" ελάχιστες φορές στην καριέρα του.

Το συμβόλαιο του Τσίλγουελ με τη Τσέλσι λήγει το καλοκαίρι του 2025 με τους μπλε να μην είναι αρνητικοί σε ενδεχόμενο πώλησης του εξαιτίας της έντονης μεταγραφικής τους δραστηριότητας στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο όπου ξόδεψαν ποσό που άγγιξε τα 360.000.000 ευρώ.

Διαβάστε Περισσότερα

Άρσεναλ: Wonderkid της είπε "όχι" για χάρη της Μπαρτσελόνα

Τσέλσι: Χαοτική η διαφόρα με το "παιδί" της, πωλητήριο το καλοκαίρι

Νεϊμάρ: Πήρε μεγάλη απόφαση για το μέλλον του και προκαλεί αντιδράσεις

News 24/7

24MEDIA NETWORK