Τσέλσι: Χαοτική η διαφόρα με το "παιδί" της, πωλητήριο το καλοκαίρι

Μεγάλη είναι η διαφορά στο οικονομικό μεταξύ του Μέισον Μάουντ και της Τσέλσι και δεν αποκλείεται ο ποδοσφαιριστής να πωληθεί το ερχόμενο καλοκαίρι.

FILE - Chelsea owner Todd Boehly looks out from the stands before the English Premier League soccer match between Chelsea and Leicester City at Stamford Bridge Stadium in London on Aug. 27, 2022. Boehly, who also owns the Beverly Hilton, is the owner of the Golden Globe Awards. The 80th annual Golden Globe Awards will take place on Tuesday, Jan. 10. (AP Photo/David Cliff, File)
Ο Τοντ Μπόελι AP PHOTO/DAVID CLIFF

Πιο κοντά από ποτέ στην αποχώρησή του από τη Τσέλσι βρίσκεται ο Μέισον Μάουντ σύμφωνα με ανάρτηση του Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Όπως αναφέρει ο γνωστός μεταγραφολόγος, οι δύο πλευρές δεν τα έχουν βρει στο οικονομικό με τη διαφορά να είναι τεράστια κάτι που δεν αποκλείεται να "αναγκάσει" τους μπλε να του βάλουν πωλητήριο το ερχόμενο καλοκαίρι.

Παλαιότερο δημοσίευμα ήθελε τον Άγγλο ιδιαίτερα απογοητεύμενο από την προσφορά της Τσέλσι καθώς τα χρήματα που του πρότεινε η ομάδα του Γκράχαμ Πότερ δεν πλησιάζαν τις αποδοχές πολλών εκ των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων της ομάδας.

Για τον Μάουντ έντονο ενδιαφέρον φέρεται να έχει εκδηλώσει η Λίβερπουλ, χωρίς πάντως να αποκλείεται ανατροπή των δεδομένων, καθώς, όπως αναφέρει ο Ρομάνο, Τσέλσι και Μάουντ θα καθίσουν ξανά στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων το προσεχές διάστημα.

Θυμίζουμε πως ο ποδοσφαιριστής αποτελεί παιδί των ακαδημιών της Τσέλσι με το υπάρχον συμβόλαιο του να λήγει το καλοκαίρι του 2024.

Δείτε το σχετικό tweet

Διαβάστε Περισσότερα

Νεϊμάρ: Πήρε μεγάλη απόφαση για το μέλλον του και προκαλεί αντιδράσεις

Ρεάλ: Έκανε κίνηση - ματ για την μεταγραφή των 140 εκατ.

Μπαρτσελόνα: Τσέλσι και Νιούκαστλ "μάχονται" για βασικό παίκτη του Τσάβι

News 24/7

24MEDIA NETWORK