Άρσεναλ: Wonderkid της είπε "όχι" για χάρη της Μπαρτσελόνα

Την μεταγραφή του στην Άρσεναλ φέρεται να απέρριψε ο Βίτορ Ροκέ καθώς επιθυμεί διακαώς τη μετακίνηση του στην ομάδα της Μπαρτσελόνα.

Arsenal's manager Mikel Arteta walks of the field at the end of the English Premier League soccer match between Arsenal and Tottenham Hotspur, at Emirates Stadium, in London, England, Saturday, Oct. 1, 2022. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Ο Μικέλ Αρτέτα σκεπτικός AP

Για ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Βραζιλίας μάχονται τα κορυφαία ευρωπαϊκά κλαμπ με τον ίδιο πάντως να έχει πάρει την απόφαση του.

Ο λόγος για τον Βίτορ Ροκέ που όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το GOAL απέρριψε την Άρσεναλ καθώς επιθυμεί διακαώς να αγωνιστεί για την φανέλα της Μπαρτσελόνα.

Πρόσφατο δημοσίευμα ήθελε την ομάδα του Τσάβι να επιταχύνει τις διαδικασίες προκειμένου να αποσπάσει την υπογραφή του ποδοσφαιριστή και να προλάβει τους μνηστήρες ενώ και ο ίδιος ο Ρόκε δήλωσε πρόσφατα πως είναι όνειρο του να αγωνιστεί με τη φανέλα των Μπλαουγκράνα.

Πάντως, για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή χρειάζεται η Μπαρτσελόνα να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις της Ατλέτικο Παραναένσε οι οποίες δεν προβλέπεται να πέσουν κάτω από τα 40.000.000. Η πρώτη πρόταση της ισπανικής ομάδας δεν ξεπέρασε τα 22.000.000 ευρώ, σύμφωνα πάντα με το εν λόγω δημοσίευμα.

Διαβάστε Περισσότερα

Νεϊμάρ: Πήρε μεγάλη απόφαση για το μέλλον του και προκαλεί αντιδράσεις

Μπαρτσελόνα: Τσέλσι και Νιούκαστλ "μάχονται" για βασικό παίκτη του Τσάβι

Νάπολι: Ο Σπαλέτι αποθεώνει τον "καλύτερο στόπερ στον πλανήτη"

News 24/7

24MEDIA NETWORK