Ο Χάλαντ "κατέστρεψε" μια ολόκληρη περιοχή στην Σουηδία εξαφανίζοντάς την από το Google

Ένα... δράμα ζει η περιοχή Χάλαντ στην Σουηδία, αφού έχει εξαφανιστεί από το Google λόγω της δημοφιλίας του Νορβηγού σούπερ σταρ.

Manchester City's Erling Haaland reacts during the English Premier League soccer match between Manchester City and Bournemouth at Etihad stadium in Manchester, England, Saturday, Aug. 13, 2022. (AP Photo/Jon Super)
Ο Έρλινγκ Χάλαντ AP PHOTO/JON SUPER

Το δικό της κανάλι τραβάει μία περιοχή στην Σουηδία η οποία ατύχησε ο Έρλινγκ Χάλαντ να κάνει τεράστια καριέρα και ουσιαστικά το δικό της όνομα να εξαφανιστεί από το Google.

Η περιοχή, της οποίας οι υπεύθυνοι τουρισμού έχουν διαμαρτυρηθεί επίσημα ονομάζεται Halland και όσοι αναζητούν πληροφορίες απλά πέφτουν πάνω στο όνομα του σταρ της Σίτι. Όπως και να το γράψουν δηλαδή και λάθος το "Haaland" που είναι τ' όνομα του παίκτη, εμφανίζεται αυτός και μόνο αυτός και η περιοχή τίποτα.

Μάλιστα, στο Twitter κυκλοφορούν ποσταρίσματα του στιλ: "We are Halland" και το "Make Halland great again" μπας και η περιοχή εμφανιστεί ξανά στο διαδικτυακό χάρτη. Παράλληλα, έγινε γνωστό ότι ο υπεύθυνος τουρισμού της περιοχής κάλεσε τον Χάλαντ, τον κανονικό, να περάσει εκεί τις διακοπές του κάνοντας βόλτες στις ακτές ή να επισκεφθεί κάποιο από τα μουσεία.

Καταλαβαίνουμε από τα λεγόμενα του υπεύθυνου τουρισμού και προώθησης της περιοχής ότι δεν υπάρχει κανένας τρόπος να διαφημιστεί η περιοχή στο διαδίκτυο όσο τ' όνομα του Χάλαντ κάνει θραύση! Μπέρδεμα...

Διαβάστε περισσότερα

Παγκόσμιο Κύπελλο: Απομένουν 17 μέρες για να γίνει ο Οτσόα κράμα Μπουφόν, Νόιερ και Κασίγιας

Κβίτσα Κβαρατσχέλια: Είχε εξομολογηθεί με ποια ομάδα θέλει να κατακτήσει το Champions League

Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς: Επίθεση στον Κιλιάν Εμπαπέ και τους γονείς των ποδοσφαιριστών

News 24/7

24MEDIA NETWORK