Κουτίνιο: Η Άστον Βίλα θέλει να τον δώσει δανεικό, ομάδα "έκπληξη" το φαβορί

Τον Φιλίπε Κουτίνιο επιθυμεί να αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού η Γαλατάσαραι από την Άστον Βίλα σύμφωνα με την SUN.

Aston Villa's Philippe Coutinho exercises during warmup before the English Premier League soccer match between Aston Villa and Brentford at Villa Park in Birmingham, England, Sunday, Oct. 23, 2022. (AP Photo/Rui Vieira)
Ο Φιλίπε Κουτίνιο με την φανέλα της Άστον Βίλα AP

Δεν βρίσκεται και στις καλύτερες μέρες της η καριέρα του Φιλίπε Κουτίνιο στην Άστον Βίλα παρά τις αρχικές προσδοκίες.

Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής την φετινή αγωνιστική περίοδο, παρά τις 20 συμμετοχές του σε όλες τις διοργανώσεις με την αγγλική ομάδα, βρίσκεται σε παρατεταμένο ντεφορμάρισμα και δεν αποκλείεται άμεσα να υπάρξουν εξελίξεις για το μέλλον του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της SUN, η Άστον Βίλα θέλει να καλύψει τη "χασούρα" των 20.000.000 ευρώ που ξόδεψε για να αγοράσει τον ποδοσφαιριστή το προηγούμενο καλοκαίρι από την Μπαρτσελόνα και επιθυμεί για αρχή να τον παραχωρήσει δανεικό.

Η χειμερινή μεταγραφική περίοδος έχει ολοκληρωθεί στις περισσότερες χώρες, όχι όμως και στη Τουρκία, ομάδα από την οποία εξετάζει την περίπτωσή του.

Ο λόγος για τη Γαλατάσαραι η οποία παρόλο που βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Νικολό Ζανιόλο θέλει να αποκτήσει και τον Κουτίνιο.

Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών αλλά μέχρι την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου στην Τουρκία όλα είναι πιθανά, αναφέρει το δημοσίευμα.

Διαβάστε Περισσότερα

Κβαρατσχέλια: Οι δύο πλουσιότερες ομάδες της Αγγλίας ετοιμάζουν πρόταση - μαμούθ

Τσέλσι: Στην πόρτα της εξόδου ο Ομπαμεγιάνγκ, τον θέλει παλιά του αγάπη

Μπαρτσελόνα: Ο Μπέκαμ ετοιμάζεται να πάρει παίκτη από τον Τσάβι

News 24/7

24MEDIA NETWORK