Κρίση στη Νάπολι: Η λίστα των υποψήφιων διαδόχων του Σπαλέτι με μπόλικες εκπλήξεις

Νάπολι - Σπαλέτι τα έχουν σπάσει και στα ιταλικά μίντια γίνεται πανικός αναφορικά με τους υποψηφίους διαδόχους του πρωταθληματικού κόουτς.

Napoli's head coach Luciano Spalletti gestures during the Europa League soccer match between Barcelona and Napoli in Barcelona, Spain, Thursday, Feb. 17, 2022. (AP Photo/Joan Monfort)
Ο προπονητής της Νάπολι, Λουτσιάνο Σπαλέτι AP

Κόπασαν οι πανηγυρισμοί στην Νάπολι και αυτομάτως άρχισε η γκρίνια με ενδεχόμενη αποχώρηση κορυφής από το κλαμπ. Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι που έφτιαξε και οδήγησε την ομάδα στο πρωτάθλημα μετά από 33 χρόνια είναι για να φεύγει σύμφωνα όσα γράφονται στη γειτονική μας χώρα.

Μάλιστα, ρεπορτάζ θέλει τον Σπαλέτι να είναι υποχρεωμένος να πληρώσει τεράστια αποζημίωση για να μπορέσει να σπάσει το συμβόλαιό του το οποίο ανανεώθηκε αυτόματα έως το 2024, χωρίς ο ίδιος να κάτσει στο τραπέζι του Ντε Λαουρέντις, κάτι που γέννησε όλο αυτό που ζει η πρωταθλήτρια Ιταλίας της τελευταίες ώρες.

Επίσης, οι Ιταλοί ρεπόρτερ έχουν ήδη άρχισε να κάνουν παιχνίδι ονοματολογίας παρουσιάζοντας υποψήφιους διεκδικητές της καρέκλας. Συγκεκριμένα, έχει γραφτεί πως η Νάπολι εξετάζει ως φαβορί για διάδοχο του Σπαλέτι τον Αντόνιο Κόντε ο οποίος κινείται στην ελεύθερη αγορά έπειτα από το κακό πέρασμά του από την Τότεναμ.

Δυνατά παίζει και τ' όνομα του Ράφα Μπενίτεθ που στο παρελθόν έχει προπονήσει την Νάπολι και γνωρίζει καλά την ομάδα. Από εκεί και πέρα η Corriere dello Sport έγραψε πως εξετάζεται και ο Γκασπερίνι της Αταλάντα όπως και ο Βιντσέντσο Ιταλιάνο της Φιορεντίνα.

Διαβάστε περισσότερα

Η "τρελή" αποζημίωση που πρέπει να πληρώσει ο Σπαλέτι για να φύγει από την Νάπολι

Η Γιουνάιτεντ ζει τ' όνειρό της ανανεώνοντας το πιο "δύσκολο" σύμβολαιο

Οι Σαουδάραβες "ξέφυγαν", δίνουν ποσό άνευ προηγουμένου για τον Μέσι

News 24/7

24MEDIA NETWORK