Κριστιάνο Ρονάλντο: Ελληνοαμερικάνος legend προσπαθεί να τον πείσει να πάει στο MLS

Τους λόγους που ο Κριστιάνο Ρονάλντο πρέπει να διαλέξει το MLS και όχι τη Σαουδική Αραβία εξήγησε ο Ελληνοαμερικάνος πρωην ποδοσφαιριστής Αλέξι Λάλας.

Portugal's Cristiano Ronaldo looks on during the World Cup round of 16 soccer match between Portugal and Switzerland, at the Lusail Stadium in Lusail, Qatar, Tuesday, Dec. 6, 2022. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην αναμέτρηση της Πορτογαλίας με την Ελβετία AP

Σε σίριαλ έχουν εξελιχθεί τα μεταγραφικά σενάρια γύρω από το όνομα του Κριστιάνο Ρονάλντο μετά και τη διάψευση του Πορτογάλου στα ρεπορτάζ που τον ήθελαν να αποδέχεται την άνευ προηγούμενου πρόταση της Αλ Νασρ.

Πέρα από ομάδες της Σαουδικής Αραβίας και σύλλογοι από το πρωτάθλημα του MLS έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον Πορτογάλο, με πρώτη απ' όλες την Ίντερ Μαϊάμι, ομάδα που βρίσκεται υπό τη διαχείριση του Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Για τις καλύτερες προοπτικές που θα έχει ο Πορτογάλος στο MLS σε σχέση με την Σαουδική Αραβία μίλησε ο παλαίμαχος Ελληνοαμερικάνος κεντρικός αμυντικός, Αλέξι Λάλας ο οποίος έχει αγωνιστεί για χρόνια στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα, όντας μάλιστα και αρχηγός της εθνικής ομάδας των ΗΠΑ.

Όπως χαρακτηριστικά είπε ο Λάλας σε τηλεοπτική εκπομπή "...για έναν άνθρωπο που ενδιαφέρεται τόσο πολύ για την επωνυμία του και σίγουρα έχει πολλά χρήματα και θέλει να βγάλει κι άλλα, αυτή η επιλογή δε θα του κάνει καλό. Το MLS δεν μπορεί να του προσφέρει 200 εκατομμύρια τον χρόνο αλλά μπορεί να τον βοηθήσει να μπει στην αμερικανική αγορά, κάτι που είναι ακόμα πιο ελκυστικό..."

Διαβάστε Περισσότερα

Η Ρεάλ κλείνει ταλέντο μόλις 16 ετών με 72.000.000 ευρώ

Μαρόκο, ο Άμραμπατ με χατζάρα στο χέρι κουβαλάει τον Γκάβι

ΜΜΑ: Αδιανόητη παραμόρφωση σε πόδι αθλητή

News 24/7

24MEDIA NETWORK